Medewerk(st)er binnendienst SRT in Veghel (vervallen)

Voor de vestiging Veghel zijn wij op zoek naar een:

Medewerk(st)er binnendienst SRT in Veghel

De afdeling:

Het Snel Respons Team (SRT) is een afdeling die de gehele business groep Infra operationeel ondersteunt. Het SRT is de vraagbaak voor de BG infra als het gaat om productieplanning, inkoop, nabewerking, orderbeheer, productontwikkeling, klachtbehandeling, stamdata beheer en procesoptimalisatie. Doel van het team is om commercie te versterken, procesgang binnen de business groep te versnellen, contactmomenten te verminderen en verspillingen te elimineren.

Functie inhoud:

Je bent medeverantwoordelijk voor één of meer kerntaken/specialismen en ondersteunt en vervangt je collega’s op andere werkgebieden, zodat alle werkzaamheden binnen het SRT altijd doorgang kunnen vinden. Tot je taken behoren:

 • Stamdata beheer, aanmaak en onderhoud van artikelen in ons systeem (SAP) en aanverwante systemen. Affiniteit met het productie proces speelt hierbij een belangrijke factor.
 • Operationele inkopen, aan de hand van (jaarlijkse) afspraken informeer je voor commercie naar levertijden en plaats je bestellingen bij externe leveranciers. Afspraken worden vastgelegd in SAP.
 • Orderbeheer, in overleg met onze klanten (uitvoerders/werkvoorbereiding) achterhaal je leverschema’s ten behoeve van onze planning. Het leverschema en overige afspraken verwerk je in SAP.

Wij zoeken:

Een enthousiaste collega met afgeronde MBO+ opleiding. Je beschikt over uitgesproken communicatieve vaardigheden. Je bent zowel een teamspeler als iemand die in staat is om zelfstandig te werken. Je neemt initiatief, bent analytisch, enthousiast, leergierig en hebt een positieve instelling.

Relevante werkervaring en kennis van met name de wegenbouwsector is een pré.

Wij bieden:

Een uitdagende en uitbreidende functie met volop mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Heb je interesse of vragen over bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Niek Verkoelen via nverkoelen@mbi.nl of neem contact op via telefoonnummer 0413 – 349 538.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is niet mogelijk

 • Delen op sociale media

  Pinterest
  Facebook
  YouTube
  LinkedIn