Urban Jungletuin

Eigen Huis & Tuin

Urban Jungletuin

GeoSteen® GeoTravertino tuintegels

Onkruid is hardnekkig en vroeg of laat krijgen we allemaal onkruid in de tuin. In deze aflevering van Eigen Huis en Tuin ontmoeten we een jong stelletje dat niet van hun tuin kan genieten. Zelfs als de zon schijnt, zitten ze nooit buiten door al het woekerende onkruid overal. Gelukkig weten Tom en zijn klusteam daar wel raad mee!

De wens van het stel is een tuin met een Braziliaanse jungle-look, maar toch een beetje stads. Hier passen de speciale GeoTravertino tuintegels perfect bij, dankzij hun natuursteen uitstraling van travertin. In de natuur komt travertin voor bij heetwaterbronnen. Takjes en bladeren veroorzaken in de loop der tijd onregelmatige poriën. Onze GeoTravertino tuintegels zijn afkomstig uit onze originele GeoSteen collectie en voorzien van Protection Plus en Footcomfort. Hierdoor kun je er fijn met blote voeten op lopen én ze zijn gemakkelijker te onderhouden dankzij een beschermende coating.

Meer GeoTravertino

Wil je écht minder onderhoud? Combineer onze tegels dan met onkruidvrij voegzand. Dit voegzand komt 100% onkruidvrij uit de zak en heeft tevens een onkruidremmende werking. Deze preventieve werking is afkomstig van een coating met een hoge PH-waarde, die voorkomt dat onkruid kan ontkiemen. Deze coating behoudt langdurig haar werking.

Meer onkruidvrij voegzand

Het ontwerp zie je hieronder, leuk voor je eigen inspiratie! En bekijk het eindresultaat!

Urban Jungletuin van Eigen Huis en Tuin en MBI


Eigen Huis & Tuin

Voorbeeldtuinen

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar sierbestrating van MBI in ligt. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.