16/01/2018: Tuinprofessionaldagen

Tuinprofessionaldagen

Voor hoveniers, stratenmakers en tuinarchitecten organiseren wij de Tuinprofessionals op 16 en 17 januari 2018! Het programma wordt zeer afwisselend en voor iedere Tuinprofessional is er ruime keuze in lezingen en workshops.

In 2017 hebben wij de zevende editie van de Tuinprofessionals gehouden. Dit is een geweldige happening geworden. Met bijna 1.000 bezoekers de best bezochte editie ooit. Maar wat voor ons veel belangrijker is, wij kregen van de bezoekers de beste waardering ooit. En dan bedoelen we niet de waardering voor de locatie en catering die als vanouds geweldig waren. We bedoelen waardering voor de inhoud van de presentaties en workshops. Voor ons is dit een geweldige stimulans om de achtste editie van de Tuinprofessionals te houden!

Het programma

Over de dag verspreid zijn er acht verschillende kennissessies en acht workshops. Tussendoor kunt u genieten van een uitgebreid lunchbuffet. De workshops die onder andere op de agenda staan zijn: plantenleer, tuinverlichting, sales training, een lezing over de duurzame tuin, kennissessies over groendaken, vijvers, 3D tuinontwerp en nog veel meer. Wilt u zich aanmelden? Deelname is gratis!

Bekijk het programma

Praktische informatie

Datum: 16 en 17 januari 2018

Tijden: 09:30 t/m 18:00 uur

Adres: Bouw & Infra Park te Harderwijk, Ceintuurbaan 2 (gebouw 20), 3847 LG Harderwijk

Gratis aanmelden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.