16/02/2017: TuinIdee in Den Bosch

Beleef dé start van het tuinseizoen

The place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras. Volop inspiratie voor iedereen!

TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen – met zo’n 200 aanbieders met topmerken. Dit jaar biedt TuinIdee nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu een onderhoudsvriendelijke tuin hebt, alles voor een gezinstuin zoekt of die tuinfanaat bent die op zoek is naar een beetje luxe; jouw tuinseizoen start bij TuinIdee!

Ontmoet de beste tuinmeesters voor persoonlijk tuinadvies, ontdek trends op het gebied van inrichting en vind de mooiste producten voor bijvoorbeeld de eetbare of exclusieve tuin. Laat je verbazen door de vele inspiratietuinen, ontvang een gratis tuinontwerp, doe mee aan leuke workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven. 

Bestel hier je tickets

Praktische informatie

U kunt bij onze MBI dealer Swanenberg Sierbestrating terecht op TuinIdee bij stand 1.F.14 en 1.F.22 of bij MBI dealer Vermeer Sierbestrating bij stand 7.A.35 voor de laatste trends op het gebied van sierbestrating, keramiek en nog veel meer. De entreeprijs bedraagt € 12,- per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Data
Donderdag 22 t/m zondag 25 februari 2018

Openingstijden
10.00 t/m 18.00 uur

Adres
De Brabanthallen
Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch

Standnummer
Swanenberg Sierbestrating, 1.F.14 en 1.F.22
Vermeer Sierbestrating, 7.A.35


Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl of www.brabanthallen.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.