Tuinidee 2016

Tuinidee 2016

downloadTuinIdee 2016 biedt u een grote variëteit aan inspiratietuinen. Dimensies als licht, kleur, geur en geluid zijn toegevoegd dankzij de indoor mogelijkheden en laten u de tuinen beleven alsof het bij u thuis is. De tuinen ‘groot’ en ‘klein’ bieden u tal van praktische ideeën, van exclusieve tuin tot fraaie sier/moestuin. Bij elke inspiratietuin staat bebording met beschrijving van het idee, de toegepaste materialen en planten en een verwijzing naar de betreffende exposanten en budgetindicatie. Handig! Voor meer informatie over Tuinidee kunt u terecht op de website van de organisatie.

 

Hier vindt u onze sierbestrating

  • Kingsize keramiek – Het assortiment grote tuintegels is weer verder uitgebreid dit jaar. In het Tuinatelier zijn twee soorten van MBI verwerkt. Het betreft grote keramische tegels in het formaat 90x90cm.
  • GeoCeramica® – Ook onze novitieit van dit jaar treft u uiteraard aan op Tuinidee. In het Tuinatelier zijn drie kleuren verwerkt. Bijzonder aan GeoCeramica® is dat het een combinatie is van keramiek en beton.  Dat biedt het beste van allebei. Bekijk onze video voor meer informatie.
  • Keramiek met houtlook – In het Stijlvol Kleurenexposé is een keramische terrasplank met een natuurgetrouwe houtlook verwerkt.
  • GeoArdesia Alivo – In de inspiratietuin van hoveniersbedrijf Van Oorschot is onze vijfhoekige tegel GeoArdesia Alivo verwerkt voor een speels terras.

Informatiestands op Tuinidee

SWANENBERG SIERBESTRATING vindt u op stand 482. Hier kunt alle informatie opvragen aangaande onze sierbestrating.

Ook bij STEENPLAZA FRANS DE BRUYN op stand 726, in combinatie met Jurgen Versteegh hoveniersbedrijf, kunt u terecht.  Op stand 262 vindt u Hoveniersbedrijf De Bruijn & Sabelis die in samenwerking met Steenplaza Frans de Bruyn ook enkele bestratingsmaterialen van ons verwerkt heeft in de inspiratietuin.

Locatie

Adres: Brabanthallen – Diezekade 2 – 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Data: 25 t/m 28 februari 2016

Openingstijden
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 18:00 uur

Koop online een voordelig toegangsticket! Naar de website van tuinidee.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.