Sierbestrating

The Right Wae

The Right Wae

De karakteristieke tegels van The Right Wae collectie van Studio Wae geven iedere buitenruimte een authentieke uitstraling. De open structuur van de steen bestaat uit kleine, onregelmatige poriën die een gevarieerd beeld opleveren. Ideaal voor liefhebbers van natuurlijke en robuuste materialen.

Duurzame tegel
76% circulair

Tegel kwalitatief
sterk en mooi

Verkrijgbaar in
twee kleuren

Leverbaar in
drie formaten

Een duurzame keuze

De tegels van The Right Wae collectie bestaan voor 76% uit materialen die vrijkomen bij Urban Mining; een term die gebruikt wordt voor het winnen van grondstoffen uit de stad. Denk hierbij aan afval van slooppanden en oude bestrating. Er worden bij productie geen additieven toegevoegd maar het sloopafval wordt zo verwerkt dat de componenten zand en grind weer worden teruggebracht naar de beginwaarden. En het bijzondere van deze techniek is dat de tegel kwalitatief net zo sterk en mooi is als een tegel geproduceerd van nieuwe grondstoffen.

Exclusief verkrijgbaar

Bij het verduurzamen van de buitenruimte spelen er twee belangen. Enerzijds een groene leefomgeving met voldoende biodiversiteit, anderzijds de functionele invulling met producten als bestrating. Als wij onze keuzes doordacht maken kunnen wij ook met grijze producten ‘groen denken’. Bewust Bestraten noemen wij dat bij MBI. Studio Wae wil impact maken op afvalstromen en dat kan op de aanzienlijk grote markt van sierbestrating. Vanuit een gezamenlijke visie is de samenwerking tussen studio Wae en MBI tot stand gekomen.

Authentieke uitstraling

U heeft de keuze uit twee tijdloze kleuren; Warm Grey en Dark Earth. Deze kleuren zijn leverbaar in 3 formaten:

  • 60x60x5 cm
  • 80x80x5 cm
  • 100x100x5 cm
Studio Wae

Studio Wae is een start-up bedrijf dat onderzoek doet naar afvalstromen uit Urban Mining. De producten van studio Wae bevatten allemaal afvalstoffen als grondstoffen. Studio Wae is lid van NL Greenlabel.

The Right Wae, kleur Warm Grey

The Right Wae, kleur Dark Earth

Bekijk de Studio Wae brochure!

The Right Wae dealers
The Right Wae collectie is verkrijgbaar via erkende MBI dealers. Vind er één bij u in de buurt.

  • The Right Wae dealers

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden