GeoColor 3.0 PRO

GeoColor 3.0 PRO

GeoColor 3.0 kenmerkt zich door de natuurlijke, licht uitgewassen kleurechte toplaag. Een opvallend stoere tegel die aan de basis staat van ons gehele GeoSteen® assortiment. Door de (licht) watergestraalde nabehandeling van het oppervlak van deze tegels, ontstaat een zeer natuurlijk patroon. Wordt geleverd in de uiterst hanteerbare 4 cm dikke variant: de Tops serie. Mooi in afwerking en licht in gewicht. De GeoColor 3.0 PRO is voorzien van Protection Plus factor 30 en is zeer geschikt om met blote voeten op te lopen, dankzij Footcomfort®.

In 2018 is de Geocolor 3.0 serie uitgebreid met een innovatieve PRO variant! Anders dan bij de ‘gewone’ Geocolor 3.0, is deze nieuwe variant voorzien van grotere afstandhouders. Hierdoor is het heel eenvoudig om deze tegels te voorzien van een onderhoudsvriendelijke voeg. Daarnaast zijn de tegels voorzien van een afgeschuinde innovatieve randafwerking waardoor het totaalbeeld een mooi strak geheel zal vormen.

Kenmerken: Gestructureerd, robuust, stoer
Informatie: Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus. Of bezoek één van onze dealers.


Beschikbare kleuren

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.