GeoCeramica® traptreden en zwembadranden

GeoCeramica® traptreden en zwembadranden

De keuze voor een hoogwaardig GeoCeramica® terras onderstreept uw voorkeur voor kwalitatieve materialen. Dankzij onze Steenmeesters zijn de aanvullende mogelijkheden nu vergroot. Zo kunt u storende onderbrekingen in uw terras voorkomen én complementaire oplossingen kiezen!

Uw complete tuin in GeoCeramica®

Door te spelen met hoogtes creëert u een gevoel van ruimte in uw tuin. Een trap is een praktische oplossing om deze dynamiek te implementeren. Door dit niveauverschil verkrijgt u diepte. Complementair aan uw GeoCeramica® terrastegels is het nu mogelijk die trap in dezelfde afwerking te realiseren.

GeoCeramica® traptreden maken uw terras helemaal af in stijl.

Naast een robuuste trap(afwerking) kunt u kiezen voor een verfijnde zwembadrand of vijverrand. Op de foto’s ziet u een aantal voorbeelden van een dergelijke oplossing.

Voordelen

  • Met het wegnemen van (zichtbare) drempels creëert u een gevoel van rust en ruimte
  • U kijkt niet tegen een storende overgang aan
  • Alles is complementair aan elkaar en draagt bij aan de luxueuze uitstraling

Wat is het?

De mogelijkheid om dit mooie materiaal naar uw hand te zetten bestaat dankzij de duurzaamheid van GeoCeramica®. De kwalitatieve eigenschappen blijven overeind in verschillende uitvoeringen. Alle kleuren uit ons GeoCeramica pallet zijn ook verkrijgbaar in deze speciale toepassingen.

Waar kan ik terecht?

Dankzij de veelzijdigheid aan toepassingen worden de elementen voor uw tuin op maat gemaakt. Na keuze van het type design geeft uw MBI dealer de afmetingen van de elementen aan ons door. De op maat gemaakte traptreden of andere elementen worden samen met het terras binnen enkele weken geleverd. Indien gewenst kan het terras wel eerder uitgeleverd worden. Wij zorgen er echter voor dat zowel terras als elementen van dezelfde productieserie worden gemaakt. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.