GeoSteen®

GeoSteen® sierbestrating

Luxe betontegels vindt u in ons assortiment GeoSteen®. Deze merknaam staat voor betontegels met een hoogwaardige toplaag van op natuurlijke kleur geselecteerde granulaten. 

Collectie: GeoSteen®
Kenmerk: Toplaag van op natuurlijke kleur geselecteerde granulaten met Footcomfort®
Samenstelling: Beton Protection Plus Factor 25 en 30
Krasvastheid: drie sterren


Toplaag met op natuurlijke kleur geselecteerde granulaten

MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat.Deze betonstenen met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Bijvoorbeeld grotere formaten dan baksteen, betere kleurechtheid dan traditionele betonsteen en betere functionele eigenschappen dan natuursteen. Met een breed programma aan texturen, kleuren en formaten is er altijd een tuintegel te vinden die bij u past.


Keuze in tegeloppervlak

Onze GeoSteen® siertegels kenmerken zich door de ruime keuze in verschillende soorten tegeloppervlak: gestructureerd, geprofileerd of vlak. Bovendien zijn bepaalde tegeloppervlakte voorzien van Footcomfort®, waardoor deze tegel buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine voeten! Lees meer over texturen


Online bladerbrochure

Bekijk de gehele collectie GeoSteen® in de brochure GeoCollectie 2019. Dit is een handige bladerbrochure voor bijvoorbeeld op uw iPad. Met uw mobiele telefoon raden wij u aan gebruik te maken van de online catalogus.

In de bladerbrochure treft u naast GeoSteen® ook onze topcollectie GeoCeramica® (keramiek op beton) en GeoProArte® (beton met digitale toplaag) aan.

 


Online catalogus

Ons totale assortiment vindt u in onze online catalogus. Deze heeft het de werking van een webshop en bevat meer informatie dan de bladerbrochure. 

Ga naar de online catalogus


 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.