Collectie

Collectie GeoProArte®

Onze GeoProArte® siertegels zijn uitermate praktisch én modern. De designs zijn afgestemd op de allerlaatste trends voor 2018. Dankzij de hoogwaardige beschermlaag zijn deze hippe ontwerpen vereeuwigd in de toplaag.

– Vanaf maart 2019 verkrijgbaar in 2 designs: Stones Flower en Naturals Quartz

Industrial

De serie Industrial is perfect voor de stoere tuin door het industriële karakter. Het ontwerp met de gelijkmatige gebruikssporen maken deze tegel bijzonder. Het terras komt tot leven en lijkt een eigen verhaal te vertellen. Het Mosaik design brengt een huiselijke sfeer in uw tuin als finishing touch.

Industrieel karakter voor een stoere tuin


Naturals

Houdt u van een terras met een uitgesproken karakter en gevarieerd oppervlak? Dan is de serie Naturals voor u de juiste keuze. De designs springen direct in het oog en geven een klassieke, elegante uitstraling aan uw tuin. De kleur Quartz is een eerbetoon aan het gelijknamige gesteente. Een uitgesproken gevarieerd patroon, ontstaan door de grillen van de natuur. Fijne aders en kleurschakeringen sieren het oppervlak. U kunt ernaar blijven kijken!

Quartz tegels voor een gevarieerde tuin


Wood

Hout brengt warmte en leven in de tuin. Met de serie Wood heeft een onderhoudsvriendelijk alternatief voor handen. Het ziet er uit als hout, het voelt ook als hout door de nerftextuur! Het mooie design is perfect beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden en kan tegen een stootje. En zeg nou zelf, een terras aan leggen van betontegels is toch echt eenvoudiger en duurzamer dan van echt hout. Wood, een echte krachtpatser met een goedaardig karakter.

Warme tegels voor een levendige tuin


Stones

Natuursteen past in iedere tuin. Klassiek of modern, het blijft een tijdloze keuze. De kleuren Belgian Blue stralen elegantie en luxe uit. In combinatie met design Flower geeft u uw terras een bijzondere en moderne twist. Het design van de Sedimental is uniek. Een pure vertaling van afzettingsgesteente met een rijke historie. Met onze digitale techniek haalt u verleden naar het heden voor een eigentijdse sfeer! Als u echt op zoekt bent naar iets bijzonders dan moet u deze zeker overwegen.

Originele tuinen met een eigen design

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.