GeoProArte®

GeoProArte®

MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag. De collecties GeoSteen® en GeoCeramica® behoeven geen nadere toelichting! Binnenkort komt daar een nieuwe variant bij: GeoProArte®, een betonnen drager voorzien van een digitale toplaag.

Collectie: GeoProArte®
Kenmerk: Hoogwaardige digitale toplaag
Samenstelling: Beton Protection Plus Factor 90
Krasvastheid: vier sterren


GeoProArte®, de volgende sensatie in sierbestrating

GeoProArte® is een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardige digitale toplaag. Nieuwe techniek stelt ons in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel te evenaren. Maar ook onze creativiteit kunnen wij de vrije loop geven. GeoProArte® wordt weer een trendsetter!


Voordelen GeoProArte®

De naam zegt eigenlijk al voldoende, bij deze collectie draait het om design en superieure kwaliteit. Protection Plus factor 90 is een beschermlaag die zijn gelijke niet kent. Het mooie design is perfect beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden en kan tegen een stootje. Door deze krachtpatser van een beschermlaag is het terras ook nog eens eenvoudig schoon te houden. Vloeistoffen, vetten of zuren maken geen kans een blijvende indruk achter te laten.

De digitale toplaag bindt zich prachtig met de betonnen textuur. Het is geen beton, het is geen keramiek… het is een meesterwerk!

Deze nieuwe collectie bestaat uit vier series; ‘Industrials’, ‘Naturals’, ‘Stones’ en ‘Wood’.

Bekijk de collectie

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.