BasicSteen

BasicSteen

BasicSteen is voorzien van een gepigmenteerde toplaag of van een gepigmenteerde samenstelling. Overigens, gebruiken we alleen duurzame pigmenten die conform de modernste technieken worden aangebracht, zodat u ook van deze producten lange tijd kunt genieten. Want een ding is zeker; ook de BasicSteen collectie draagt de merknaam MBI! Als u betaalbare kwaliteit zoekt, zijn onze BasicSteen tegels perfect! 

Bekijk onze tuinbrochure 2019

De beste bescherming voor uw sierbestrating

Binnen deze budgetrange onderscheiden we heel duidelijk een aantal unieke series, maar ook de BasicSteen collectie is voorzien van Protection Plus bescherming. Hierdoor zijn onze terrastegels nóg beter bestand tegen verontreiniging en vervuiling. Protection Plus van MBI De Steenmeesters is een echte innovatie. Dus ook voor een kleiner budget is de kwaliteit op een hoog niveau.

Lees verder over Protection Plus


Nieuw in 2019

In 2019 is er een geheel nieuwe serie verkrijgbaar: Terratops Plus! Dit is een nieuwe variant op de Terratops met nóg betere eigenschappen: verbeterde beschermlaag, waardoor de kleuren nog beter naar voren komen en de serie onderhoudsvriendelijker is. Terratops Plus is verkrijgbaar in 6 trendkleuren:


Verwerkingsadvies

U kunt het beste uw sierbestrating laten leggen
door een professionele stratenmaker of hovenier.
Klik hiernaast op de cover van het boekje
‘Verwerkingsadvies’ om door deze digitale
brochure te bladeren. Liever een filmpje
met leginstructies bekijken
? Dat kan ook! 

Lees verder


ShowtuinGrootste keramiek showtuin MBI

In Kampen hebben wij een prachtige grote outdoor showtuin met BasicSteen, zo kunt u weloverwogen een keuze maken. De showtuin is vrij toegankelijk tijdens werkdagen. Let op, wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren maar als u uw keuze gemaakt heeft kunt u terecht bij één van onze dealers of bij uw hovenier. Nagenoeg alle soorten zijn uit voorraad leverbaar.

Ga naar onze dealers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.