Sierbestrating

Een tuin is niet af zonder sierbestrating. Zoals de naam al aangeeft, sierbestrating is mooi en functioneel tegelijk. De keuze is uitgebreid en voor iedere wens of levensstijl is er een geschikt type bestrating te vinden in de uitgebreide collectie van MBI.

MBI heeft een uitgebreide collectie sierbestrating

Voor 2017 hebben wij twee verschillende brochures samengesteld. Daarmee is er een duidelijk onderscheid tussen keramische producten, zoals GeoCeramica®, en producten met een basis van beton, zoals GeoSteen® en BasicSteen.

sierbestrating
sierbestrating
sierbestrating
sierbestrating

GeoCeramica® – Beton ontmoet keramiek NIEUW

Het gemak van keramiek en de voordelen van GeoSteen®. Ideaal voor verwerker én consument. Italiaans design gecombineerd met het vakmanschap van De Steenmeesters. Een prachtig, onderhoudsarm en slijtagebestendig terras begint hier. Maximaal genieten met GeoCeramica®.


Sierbestrating GeoSteen®

Luxe betontegels vindt u in ons assortiment GeoSteen®. Deze merknaam staat voor tegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Extra gemak, comfort én keuze uit een groot assortiment. Deze collectie sierbestrating is voorzien van een Protection Plus coating. Deze coating zorgt ervoor dat de poriën afgedekt worden waardoor hechting van vuil minder kans krijgt. De tegels zijn daardoor ook eenvoudiger te reinigen. Tevens zorgt deze coating er voor dat de kleur extra mooi tot haar recht komt.


Sierbestrating Keramiek

Keramiek is de laatste jaren in opkomst in de tuin. MBI heeft dit als eerste op de Nederlandse markt geïntroduceerd met het Italiaanse merk Mirage. Keramiek, mits van de juiste kwaliteit, is slijtage- en krasbestendig en bovendien zeer onderhoudsarm. In aanschaf en aanleg een iets duurdere keuze maar u kiest dan wel voor veel gebruiksgemak.


Sierbestrating Basicsteen

Overige wensen – waaronder budget sierbestrating – vindt u in de collectie Basicsteen.

Bekijk ook:

Reageren is niet mogelijk

  • Delen op sociale media

    Pinterest
    Facebook
    YouTube
    LinkedIn