Muurelementen

Muurblokken, muurpanelen, stapelblokken en afdekranden

De finishing touch van elke tuin; muurblokken, muurpanelen, stapelblokken en afdekranden. Muurblokken zijn onmisbaar voor bloembakken en vijvers. Een afdekrand zorgt voor de perfecte afwering. MBI heeft een uitgebreid assortiment stapelblokken die complementeren aan de door u gekozen bestrating. Muurblokken hebben hoge sierwaarde en zijn eenvoudig te verwerken. Dankzij onze speciale MBI Steenmeesterlijm is ook metselen niet meer nodig. Vraag naar onze Steenmeesterslijm bij uw erkende MBI dealer!

Tips voor het lijmen van een tuinmuurtje


NIEUW! Uno Stone Campus

Dankzij het langwerpige formaat oogt de Uno Stone Campus rustig en elegant. Verder is de steen zeer praktisch door de ‘diep-impregnering’ en gladde oppervlak waardoor de steen minder gevoelig is voor vuil en redelijk makkelijk is schoon te maken. Het volledige overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.


Muro Dimensionale

Een muurblok waarbij 3D vormen centraal staan. Dankzij de verschillende dieptelagen krijgt u een heel gevarieerd geheel. De afmetingen van alle muurblokken zijn 20x30x15cm, dus alleen de zichtbare kant van de steen heeft het 3D effect. Verder is de Muro Dimensionale een normaal stapelblok om bijvoorbeeld bloembakken te maken. Heel modern dankzij de hoogwaardige vierkante afwerking. Het 3D muurblok onderstreept dan ook de modern ontworpen tuin. U kunt met uitlichting spannende effecten in uw tuin creëren. Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

Bekijk het legpatroon

muurblok, stapelblok, muro dimensionale, 3d blok


(GIGA)Splitblokken

We splijten deze harde stenen aan het einde van het productieproces waardoor beide helften een uniek breukvlak krijgen. De rest van de steen is zo maatvast als iedere andere MBI Steen. Superstrak, speels en natuurlijk. Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

muurelement, lijmblok, lijmblokken, stapelsteen, stapelstenen


muurelement, lijmblok, lijmblokken, stapelsteen, stapelstenen, stapelblok, stapelblokkenGeoMattone Stapelblokken

Stapelblokken met een natuurlijke gevarieerde structuur. De muurblokken hebben verschillende structuren dus geen repeterend patroon.  Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

Afdekrand

De finishing touch voor elke bloembak of vijverrand is een afdekrand. MBI heeft een mooie variant in beton. Voorzien van een subtiel facet en zeer betaalbaar (zeker in vergelijk tot natuursteen). Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

 


GeoPlano Stapelblokken

Met deze strakke muurblokken creëert u in een handomdraai een muurtje in uw tuin. De collectie GeoPlano stapelblokken is uitgebreid met 3 kleuren én bovenal, verbeterd! De nieuwe kleuren zijn voorzien van Protection Plus factor 25, voor optimale bescherming onder alle omstandigheden. Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

muurelement, lijmblok, lijmblokken, stapelsteen, stapelstenen, stapelblok, stapelblokken


L- en U- elementen

Deze oerdegelijke, veelzijdige elementen kunt u op tal van manieren gebruiken. Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

muurelement, lijmblok, lijmblokken, stapelsteen, stapelstenen, stapelblok, stapelblokken


GeoAntica Stapelblokken

Met dit verouderde stapelblok is het heel eenvoudig om een robuuste border of muurtje creëren. Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

muurelement, lijmblok, lijmblokken, stapelsteen, stapelstenen, stapelblok, stapelblokken


GeoColor Stapelblokken

Door muurblokken met een uitgewassen textuur te kiezen krijgt uw border, muurtje of afzetting die stoere uitstraling. In deze foto is het muurtje gecombineerd met GeoColor traptreden. Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.

muurelement, lijmblok, lijmblokken, stapelsteen, stapelstenen, stapelblok, stapelblokken


Overige producten te vinden in onze online catalogus: betonbiels, traptreden, palissade.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.