MBIvoor Tuin

MBI Roadshow 2021

In plaats van de jaarlijkse MBI Dealerdagen die in Kampen worden gehouden, brengen we de show dit jaar naar u toe - op rolletjes! Dit wilt u niet missen...

  • Waar

    Nederland & België!

  • Wanneer

    AFGELOPEN!

  • Voor wie

    MBI Vakhandel & hoveniers (op aanvraag bij desbetreffende vakhandel)

Een spektakel op rolletjes

Elk jaar ontvangen wij onze tuindealers in groten getale in Kampen voor de MBI Dealerdagen, een informatieve en vooral hele feestelijke bijeenkomst. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk in verband met de maatregelen van de RIVM omtrent COVID-19. Toch kunnen we de introductie van onze nieuwe collectie niet onopgemerkt laten verlopen. Daarom brengen wij de show dit jaar naar onze tuindealers!

Wat kunt u verwachten?

Vanaf 17 februari zal de MBI Roadshow door Nederland en België rijden met daarin onze nieuwste collectie tuintegels. De truck is een rijdende presentatie van alle nieuwe designs binnen onze GeoCeramica® collectie, waar men contactloos en geheel corona-proof het nieuwe assortiment kan bezichtigen. Dit is een besloten evenement voor medewerkers van MBI vakhandel. Bent u een hovenier en wilt u de nieuwe collectie bezichtigen? Vraag dan tijdig uw MBI tuindealer of u langs kunt komen. Geen aanvraag = geen bezichtiging!

Schema Roadshow

De MBI Roadshow zal volgens onderstaand schema op een locatie bij u in de buurt staan waar u de hele middag de collectie van 2021 kunt bezichtigen. Wij zullen continu nieuwe data en locaties hier bekend maken, dus houd deze pagina goed in de gaten!

BELANGRIJK: DE ROADSHOW 2021 IS AFGELOPEN!

Bekijk onze Sierbestrating Brochure 2021!

Neem alvast een kijkje door de tuincollectie van 2021 en laat u inspireren. Tijdens de Roadshow kunt u deze collectie in het echt bezichtigen!