MBI voor tuin

Zomerse trendkleuren 2022

Zomerse Trendkleuren

Geheel in lijn met de huidige zomerse waarden zien we de mediterrane kleurentrend echt een vlucht nemen. Niet zo gek als je bedenkt dat je je beleving van de zomer kunt lengen door een dergelijke warme kleur toe te passen in je tuin. Je terras licht een beetje op bij elke zonnestraal, terwijl ze relatief koel blijven in vergelijk met donkere kleuren. Ook als de zon het een dagje af laat weten doet zo’n kleur je terras zomers voorkomen. Bij relatief weinig daglicht geven deze kleuren al veel (warm) licht terug, waardoor je meer licht in je woning brengt. Een bijzonder fraai neveneffect.

Aanraders van MBI

Wil je nou zelf een zomerse sfeer willen creëren in je tuin? Wij zetten vijf zomerse trendkleuren op een rijtje die je echt niet mag missen als je je gaat oriënteren op sierbestrating!

GeoSteen® Lazise

Deze warme, genuanceerde zandkleur mix vind je terug binnen verschillende GeoSteen® series. Bijzonder fraai is bijvoorbeeld de Alivo uitvoering. Deze bestaat er in een vrije, grillige vorm of juist een moderne, rechtlijnige variant. Hiernaast zie je de GeoStretto Alivo Lazise. Bekijk meer voorbeelden in de brochure.

GeoProArte®

Naast een zomerse kleur, beschikt het design van GeoProArte® ook over een natuurlijk en levendig uiterlijk. Die mix gaat perfect samen als je zo’n mediterrane look zoekt.

GeoCeramica®

Dat een dergelijk zomer terras er ook ontzettend chique uit kan zien bewijst GeoCeramica® Stone Select. De kleur Borgogna Beige is elegant en subtiel maar toch uitgesproken warm. Als je echt helemaal los wilt gaan met de ultieme loungeplek, kijk dan eens naar GeoCeramica® Ibiza Wood (foto). De kleur Beige staat garant voor een zomerse ‘laid back’ look in stijl. Dit is vakantie vieren in eigen tuin.

Mirage 2cm

Zeker weten dat je in je korte broek naar buiten stapt omdat het zomer lijkt, zelfs hartje winter. Neem deze voorbeeldtuin, het ultieme voorbeeld wat precies de juiste mediterrane kleur voor je beleving kan doen! Je vindt dit voorbeeldproject met de Ardesie Neve in de link.

Blij met jouw MBI tuin?
Inspireer anderen!

Wij zoeken voortdurend naar inspirerende tuinen om te fotograferen. Dus heb jij een mooie tuin met onze materialen, zoals Geosteen®, GeoProArte® of GeoCeramica® uit de 2021 of 2022 collectie? Tip ons! En wie weet komt onze fotograaf professionele plaatjes schieten van jouw tuin én ontvang jij een zomerpakketje! Wanneer de fotograaf is geweest, ontvang je een zomerpakketje om extra te genieten van je tuin.

Het enige wat je hoeft te doen is foto’s van je tuin te sturen naar marketing@mbi.nl óf stuur ze via WhatsApp naar Marketing op 06-82721932 en wie weet komen wij jouw tuin onder handen nemen en ontvang je een zomerpakketje!

Contact