The Right Wae

The Right Wae

De karakteristieke tegels van The Right Wae collectie geven iedere buitenruimte een authentieke uitstraling. De open structuur van de steen bestaat uit kleine, onregelmatige poriën die een gevarieerd beeld opleveren. Ideaal voor liefhebbers van natuurlijke en robuuste materialen.

EEN DUURZAME KEUZE

De tegels van The Right Wae collectie bestaan voor 76% uit materialen die vrijkomen bij Urban Mining; een term die gebruikt wordt voor het winnen van grondstoffen uit de stad. Denk hierbij aan afval van slooppanden en oude bestrating.

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR

Bij het verduurzamen van de buitenruimte spelen er twee belangen. Enerzijds een groene leefomgeving met voldoende biodiversiteit, anderzijds de functionele invulling met producten als bestrating. Als wij onze keuzes doordacht maken kunnen wij ook met grijze producten ‘groen denken’. Bewust Bestraten noemen wij dat bij MBI. Studio Wae wil impact maken op afvalstromen en dat kan op de aanzienlijk grote markt van sierbestrating. Vanuit een gezamenlijke visie is de samenwerking tussen studio Wae en MBI tot stand gekomen.


Binnenkort treft u hier een overzicht aan van de dealers waar The Right Wae collectie verkrijgbaar is. Vast meer informatie ontvangen of op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een e-mail naar marketing@mbi.nl.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.