Lek Tuinmaterialen

Lek Tuinmaterialen

Het assortiment van Lek Tuinmaterialen bestaat uit sierbestrating, tuintegels, grind, split, zand, tuinhout, traptreden, blokhutten, veranda’s, tuinverlichting, tuinmeubels en nog veel meer! In 2007 verhuisde Lek Tuinmaterialen vanuit de dorpskern in Langeraar naar de huidige locatie op het bedrijventerrein ‘Bovenland’ in Ter Aar. Hier was het namelijk mogelijk om ruime showtuinen te realiseren. In deze sfeertuinen kunnen hovenier en particulier veel inspiratie op doen. Ook is er genoeg ruimte voor opslag van alle tuinmaterialen, dus er is veel voorradig en snel leverbaar.

Dankzij eigen transport kunnen zij uw aankopen snel, deskundig (en op een dag die u schikt) thuisbezorgen. Vooraf betalen is niet nodig, dit kan bij de chauffeur, alle vrachtwagens zijn uitgerust met mobiele pin- automaten. Snel, veilg en makkelijk. De materialen die besteld worden in de webshop kunnen vooraf worden afgerekend met I-DEAL. Indien u de bestelde artikelen zelf wilt komen afhalen is dat uiteraard ook mogelijk. 

Geschiedenis
In 1915 begon Philipus Lek met het vervoeren van onder andere zand en grind. In 1965 wordt het transportbedrijf overgenomen door zijn 4 zoons. Buiten het transport om, handelden de gebroeders Lek ook in grind- en betontegels. De tegels verkochten zij aan particulieren uit de omliggende dorpen. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door de derde generatie en deze broers hebben de focus verlegt van transport naar de handel in betontegels en tuinhout. 


Contactgegevens

Lek Tuinmaterialen
(Bedrijventerrein Bovenland)
Harsweg 26
2461 EZ TER AAR
Telefoon: 0172-602185
E-mail: info@lektuinmaterialen.nl
Website: www.lektuinmaterialen.nl


Impressie showroom

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.