BPG Jac Klijn Bouwmaterialen

BPG Jac Klijn Bouwmaterialen

Groothandel in bouwmaterialen voor zowel particulieren en professionals. Onze specialisatie ligt vooral in sierbestrating, badkamer en hout. Maar ook voor andere bouwmaterialen kunt u moeiteloos in onze groothandel terecht. Van natuursteen en keramische tegels tot aan tuinverlichting en tuinhout: het ligt voor u klaar. 

Al sinds de jaren dertig is BPG Jac Klijn Bouwmaterialen gevestigd in Kaatsheuvel. Daar hebben wij kunnen uitgroeien tot een toonaangevende groothandel in bouwmaterialen. Dit zijn wij geworden door de juiste mix van producten, waarbij leverbetrouwbaarheid en deskundigheid centraal staan. Anders gezegd: elke dag staan bij ons circa vijfenveertig vakmensen klaar voor alles dat te maken heeft met bouwmaterialen. Bouwmaterialen voor kleine projecten, bouwmaterialen voor grote nieuwbouwprojecten. 

Jac Klijn Bouwmaterialen is een echt familiebedrijf waarbij de huidige eigenaar inmiddels alweer de derde generatie vertegenwoordigd. Altijd de klant centraal stellen. Dat is waarvoor wij staan. De beslissing om in 2012 lid te worden van de BPG-groep was dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Bovendien zijn wij als familiebedrijf diepgeworteld in de regio. Midden in de samenleving dus. Voor advies, een kop koffie of als ontmoetingsplek voor andere bouwprofessionals. U kent ons, wij kennen u. Kennis van zaken gekoppeld aan een persoonlijke benadering. U kunt op ons rekenen: afspraak is afspraak. 


Contactgegevens

BPG Jac Klijn Bouwmaterialen
Amerikastraat 18
5171 PL Kaatsheuvel
Nederland
Telefoon: 0416-280055
E-mail: info@jac-klijn.nl
Website: www.bpgjacklijn.nl


Impressie showroom

BPG Jac Klijn Bouwmaterialen

BPG Jac Klijn Bouwmaterialen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.