Dealers

Sierbestrating uitzoeken en kopen

Erkende dealers

U kunt onze sierbestrating op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt. Ook kunt u onze sierbestrating rechtstreeks bij uw hovenier bestellen.  Let erop dat u hierbij de originele producten geleverd krijgt, zoals vermeld in onze brochure.  De verpakkingen zijn altijd duidelijk herkenbaar van MBI en gelabeld met de juiste productnamen. Zo weet u zeker dat u de MBI kwaliteit geleverd krijgt.

Showtuinen en advies

Voor het beste beeld kunt u één van onze dealers bezoeken voor een bezichtiging. Op onderstaande landkaart kunt u een erkende dealer bij u in de buurt vinden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij onze dealers voor u geclassificeerd. Zo kunt u gericht uw keuze maken voor uw bezoek.  Onze Ambassadeurs hebben zich volledig gespecialiseerd in MBI sierbestrating. Hier worden de nieuwste producten als eerste gepresenteerd en is zeer hoge mate van kennis aanwezig van al onze producten. Van onze Ambassadeurs mag u de hoogste service en kennisniveau verwachten. MBI Ambassadeurs zijn altijd 5 sterren dealers.


Bij onze 5-sterren dealers is nagenoeg de gehele MBI collectie te bezichtigen en deze dealers beschikken altijd over een zeer ruime en sfeervolle showtuin.


Bij onze 3-sterren dealers wordt u ook uitstekend geholpen maar is een kleiner gedeelte van onze collectie te bezichtigen. Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen.


Onze 2-sterren dealers hebben een kleinere presentatie of is sierbestrating een bijproduct. Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen.


MBI Dealers selecteren

Plaats:
Straal:
Categorie:
All
MBI 2 sterren dealer
MBI 3 sterren dealer
MBI 5 sterren dealer
MBI Ambassadeur

Reageren is niet mogelijk

  • Delen op sociale media

    Pinterest
    Facebook
    YouTube
    LinkedIn