Voegzand

Voegzand voor een onkruidvrij terrasvoegzand-onkruidvrij-voegmiddel-voegmortel

Geef onkruid minder kans met ons onkruidvrije voegzand. Dit voegzand komt 100% onkruidvrij uit de zak en heeft tevens een onkruidremmende werking. Deze preventieve werking is afkomstig van een coating met een hoge PH-waarde, die voorkomt dat onkruid kan ontkiemen. Deze coating behoudt langdurig haar werking. 

MBI Onkruidvrij Voegzand is geschikt voor alle soorten en maten voegen. De gradatie is zo fijn dat het zelfs in de smalste voegen kan innestelen. Verkrijgbaar in drie kleuren: basalt (zwart), steengrijs en neutraal (zandkleur). Bezoek één van onze dealers.

Mileuvriendelijk voegmiddel

Het voegzand is gekleurd met biologische kleurstoffen die het milieu niet belasten (en wordt door onze dealers daarom ook wel Biozand genoemd).

Tip voor langdurige onkruidvrije bestrating

Iedere tuin heeft last van ‘stuifzand’. Dat is zand dat uit de omgeving afkomstig is en ook in uw voegen gaat zitten. Dit zand is uiteraard niet onkruidwerend. Blaas in het voorjaar de toplaag uit de voegen (zo’n 4 a 5 mm) of veeg dit eruit en strooi een nieuwe hoeveelheid onkruidvrij voegzand in de voegen. Op deze wijze behoudt u langdurig een mooi en onkruidvrij terras.

Bereken hoeveel Onkruidvrij Voegzand u nodig heeft:

Download calculator


Aqua Color Joints Voegmiddel

Of kies in plaats van MBI Onkruidvrij Voegzand voor een harde voeg. Speciaal hiervoor heeft MBI het hoogwaardige Aqua Color Joints opgenomen in het assortiment. Deze voegen zijn hard, spoelen niet uit en zijn bijzonder onkruidwerend. De voegen blijven enigszins flexibel zodat ze niet snel scheuren. Dit voegmiddel wordt geadviseerd voor alle typen tegels, maar in het bijzonder voor keramiek en GeoCeramica®. Leverbaar in allerlei mooie effen kleuren, zoals basalt (zwart), steengrijs en neutraal (zandkleur). Let op: Aqua Color Joints voor het beste resultaat gebruiken op een goed gestabiliseerde ondergrond.

Aqua Color Ceramic Joints Voegmiddel 

Specifiek voor extra smalle voegen en bij uitstek geschikt voor gebruik van keramiek. Door de extra fijne korrel en met toevoeging van water, vlijt dit voegmiddel zo in smalle voegen. Leverbaar in maar liefst vier kleuren, zodat er altijd een kleur is die bij uw tegel past! 

meer-infoDownload Flyer

Bereken hoeveel Aqua Color (Ceramic) Voegmiddel u nodig heeft:

Download CalculatorSynoniemen: voegen, voegmortel, voegmiddel, voegzand, aquacolorjoints, aquacolor, colorjoints, anti-onkruid, onkruidvrij terras. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.