Footcomfort

Footcomfort® van MBI

Footcomfort GeoSteen MBI terrastegelsLoopt u ook zo graag op blote voeten door de tuin? U voelt de warmte van de zon en het zachte briesje van de wind. De kinderen rennen vrolijk rond op hun blote voetjes… Dat zorgt voor een overweldigend vakantiegevoel. Bij het uitkiezen van uw sierbestrating moet u daarom ook letten op de textuur van het oppervlak! De GeoSteen® collectie van MBI is uiterst aangenaam voor de voeten, dankzij Footcomfort®.

Wat is Footcomfort®?

Ons GeoSteen® assortiment bestaat uit hoogwaardige producten waar meer dan 70 jaar ervaring in verweven zit. Door een unieke nabewerkingsmethode is het mogelijk om onze terrastegels extra zacht te maken voor uw blote voeten. 

Welke GeoSteen® heeft Footcomfort®?

In de GeoSteen® collectie met Footcomfort® vindt u verschillende oppervlaktetexturen. Zo hebben we bijvoorbeeld de GeoPiazza met een boomschorstextuur, of de GeoAntica met verouderde randjes. Dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, niet alleen qua look, maar zeker ook qua feel. En dat allemaal zonder in te leveren op uw loopcomfort! 

Welke sierbestrating kiest u?

Behalve de kleur, textuur en afmetingen, zijn er nog andere dingen waar u op moet letten bij het uitkiezen van sierbestrating. Wat dacht u van onderhoudwaterafvoer, loopcomfort en ook niet onbelangrijk… de mogelijke manieren van het leggen van de tegels? GeoSteen® met GeoTops zijn bijvoorbeeld heel licht en dus gemakkelijker om te tillen en leggen.

En vergeet niet dat GeoSteen® met Footcomfort® in de zomer veel prettiger aanvoelt dan natuursteen, omdat natuursteen door de zon ontzettend heet wordt. Hierdoor kunnen kinderen op een warme dag niet in de tuin spelen op hun blote voetjes. 

Hoogwaardige nabewerkingen van MBI

GeoSteen® met Footcomfort® terrastegels zijn voorzien van een kleurechte toplaag van natuurlijke materialen en Protection Plus bescherming tegen vervuiling, waardoor de steen langer mooi blijft. Lodewijk van Eigen Huis en Tuin legt uit in een video wat hier het voordeel hiervan is.

Reageren is niet mogelijk