Protection Plus

Protection Plusprotection plus geosteen mbi

De beste bescherming voor uw terrastegels

Protection Plus van MBI De Steenmeesters is een echte innovatie. Onze tegels waren
al goed beschermd met Protection Plus factor 15, maar met factor 25 en factor 30 zijn onze terrastegels nóg beter bestand tegen verontreiniging en vervuiling.
Bekijk de video onderaan deze pagina. 

Wat te denken van een merkbaar makkelijker te reinigen tegel? Al onze sierbestrating van 4, 5 of 6 cm, met uitzondering van de trommelstenen, is minstens voorzien van FACTOR 15. Protection Plus factor 15 biedt bescherming van binnenuit. Dit is namelijk geen factor die wordt opgebracht maar deze maakt deel uit van de receptuur. Het is één van de losse elementen die mede de kwaliteit van onze tegels bepaalt. Hiermee geniet uw terras basisbescherming en heeft betere eigenschappen dan bestrating zonder bescherming. 

Is dat nog niet genoeg? 

Behalve de Protection Plus factor 15 van onze BasicSteen collectie, heeft MBI tevens terrastegels voorzien van FACTOR 25, namelijk onze GeoSteen® collectie
Bij deze factor is over de toplaag een transparante dubbele beschermlaag aangebracht, zodat de poriën van de deklaag praktisch gesloten worden.
Dit gebeurt direct na productie. 

FACTOR 30 heeft ook de dubbele beschermlaag, maar de beschermlaag, welke over de toplaag wordt aangebracht, wordt na 24 uur aangebracht. Het gevolg hiervan is dat de tegel nog beter verdicht is de kleur nog beter tot uiting komt en bovenal krijgen de tegels er ook nog eens een mooie glans van! Al onze sierbestrating met deze beschermingsfactoren zijn makkelijker te reinigen. Bijkomstig voordeel is dat de lichte glans een bijzonder fraai en chique uiterlijk geeft aan de producten.


protection-plus-voordelenLet op: betontegels vereisen altijd onderhoud. Producten die in weer en wind liggen zullen met regelmaat moeten worden schoongemaakt. De meest eenvoudig te onderhouden terrastegels zijn van keramiek (GeoCeramica®).

Reageren is niet mogelijk

  • Delen op sociale media

    Pinterest
    Facebook
    YouTube
    LinkedIn