Protection Plus

Protection Plusprotection plus geosteen mbi

De beste bescherming voor uw terrastegels

Wat te denken van een merkbaar makkelijker te reinigen tegel? Protection Plus van MBI De Steenmeesters is een echte innovatie. Al onze sierbestrating met de beschermingsfactor Protection Plus is eenvoudiger te reinigen. Onze tegels waren al goed beschermd met Protection Plus factor 15 en factor 25, maar met factor 30 zijn onze terrastegels nóg beter bestand tegen verontreiniging en vervuiling. En met de komst van GeoProArte® is er nu zelfs factor 90! 

Factor 15
Al onze sierbestrating van 4, 5 of 6 cm dikte, met uitzondering van de trommelstenen, is minstens voorzien van factor 15. Protection Plus factor 15 biedt bescherming van binnenuit. Dit is namelijk geen factor die wordt opgebracht maar deze maakt deel uit van de receptuur. Het is één van de losse elementen die mede de kwaliteit van onze tegels bepaalt. Hiermee geniet uw terras basisbescherming en heeft betere eigenschappen dan bestrating zonder bescherming.

Factor 25
Behalve de Protection Plus factor 15 van onze BasicSteen collectie, heeft MBI tevens terrastegels voorzien van factor 25, namelijk onze GeoSteen® collectie. Bij deze factor is over de toplaag een transparante dubbele beschermlaag aangebracht, zodat de poriën van de deklaag praktisch gesloten worden. Dit gebeurt direct na productie.

Factor 30
Deze factor heeft ook de dubbele beschermlaag, maar deze laag, welke over de toplaag wordt aangebracht, wordt na 24 uur aangebracht. Het gevolg hiervan is dat de tegel nog beter verdicht is de kleur nog beter tot uiting komt en bovenal krijgen de tegels er ook nog eens een mooie glans van! Al onze sierbestrating met deze beschermingsfactoren zijn makkelijker te reinigen. Bijkomstig voordeel is dat de lichte glans een bijzonder fraai en chique uiterlijk geeft aan de producten.

Is dat nog niet genoeg?

Met de komst van GeoProArte® is er nu zelfs een compleet nieuwe beschermlaag uitgevonden die alle bovenstaande categorieën zelfs overstijgt: Protection Plus factor 90. Met deze beschermlaag worden de kleuren en designs van onze terrastegels vereeuwigd. Protection Plus met de P van perfectie!

Factor 90
Onze nieuwste beschermlaag wordt toegepast op de nieuwste sierbestratingscategorie: GeoProArte®. Deze bescherming bestaat uit meerdere lagen. Zo ligt de digitale toplaag als het ware ingesloten binnen de verschillende beschermlagen. Hierdoor heeft deze serie unieke voordelen die de normale eigenschappen van beton ver achter zich laten. Zo is kalkuitbloeing geen issue meer, is de tegel slijtvast én beter beschermd tegen uv-licht verkleuring. Om te voorkomen dat de tegel teveel gaat glimmen heeft de beschermlaag een mat satijnen afwerking.Let op: betontegels vereisen altijd onderhoud. Producten die in weer en wind liggen zullen met regelmaat moeten worden schoongemaakt. De meest eenvoudig te onderhouden terrastegels zijn van keramiek (GeoCeramica®).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.