Terrastegels

Diverse soorten terrastegels van uitstekende kwaliteit vindt u bij een specialist als MBI. Wij zijn al jaren dé producent en leverancier op het gebied van sierbestrating en gevelstenen. U kunt bij ons als particuliere klant terecht, maar ook bij zakelijke projecten staan wij voor u klaar. Zo leveren wij u hoogwaardige betonproducten voor bouw, infra en tuin.

Terrastegels: diverse soorten sierbestrating bij MBI

Omdat het uiterlijk van onze leefomgeving zeer afhankelijk is van bestrating, hechten we bij MBI grote waarde aan de esthetiek. We ontwikkelen en leveren uitsluitend hoogwaardige producten, die tegelijkertijd mooi zijn. Bent u op zoek naar terrastegels, bijvoorbeeld omdat u uw tuin opnieuw wilt inrichten? Omdat iedereen een andere smaak heeft, hebben we bij MBI een zeer ruim assortiment aan terrastegels. Bij MBI bieden we een viertal lijnen:

  • GeoCeramica®
  • GeoSteen®
  • BasicSteen
  • Keramiek

Binnen deze lijnen kunt u kiezen uit tegels in verschillende kleuren, vormen en met verschillende afwerkingen. Al onze terrastegels hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze gaan dan ook lang mee en ze blijven erg lang mooi.

Onderhoudsvriendelijke producten

Wilt u uw terrastegels zo lang mogelijk mooi houden, dan is het belangrijk ze regelmatig te onderwerpen aan een schoonmaakbeurt. Alle producten van MBI zijn onderhoudsvriendelijk. Vaak hebben onze tegels al genoeg aan een reiniging met schoon water! Mocht schoon water niet genoeg zijn, dan bieden we diverse andere onderhoudstips. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van tegels bij MBI? Maar wilt u eerst nog wat meer informatie? Bezoek dan één van onze dealers.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.