Teamleider Productie Kampen

Locatie: Kampen
Sluitingsdatum vacature: 24-5-2019
Functie: Teamleider Productie

MBI BV is onderdeel van de MBI Groep en is reeds 74 jaar een toonaangevend en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. MBI onderscheidt zich positief in vele opzichten. Niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die prima passen in het kader van “duurzaam bouwen”, maar ook door een organisatie die erop gericht is klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. De MBI Groep heeft circa 350 medewerkers die werkzaam zijn op de productie- en verkooplocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw – Lekkerland, op de verkooplocatie in Wuppertal (Duitsland) en in het verkoopteam in België.

Functiedoel

Het realiseren van de werkzaamheden binnen je team / afdeling, zodanig dat wordt voldaan aan de kwaliteits- en kwantiteitseisen en waarbij veiligheid, voorschriften en richtlijnen worden gewaarborgd. Je geeft aandacht aan de medewerkers en bent continu bezig om processen te verbeteren.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

  • Je draagt zorg voor de personeelsbezetting a.d.h.v. de planning en ziet toe op de werkverdeling;
  • Je zorgt voor continue afstemming met de medewerkers aangaande de voortgang van het proces. Zijn de orders goed voorbereid? Hoe controleren we het proces en wat moeten we nu al ondernemen om eventuele stilstanden in het proces te voorkomen?
  • Je ziet toe op het naleven van de gehanteerde werkmethodes, waaronder de gebruikte (machine)instellingen en parameters van medewerkers binnen het team;
  • Je realiseert een dienstoverdracht onderling tussen teamleiders, bespreekt de operationele zaken w.o. de planning, eventuele problemen en oplossingen teneinde actief sturing te kunnen geven op mogelijke afwijkingen;
  • Je coacht, motiveert, instrueert en ondersteunt je medewerkers in het team.

 Hiermee ga jij ons team versterken

Een gedreven leider met gevoel voor mens die graag zijn steentje bijdraagt om zaken continue te verbeteren. Je bent positief (maar spreekt ook aan op gedrag, bent zelfstandig en communiceert makkelijk en duidelijk). Je bent ook iemand die van nature graag samenwerkt, zowel binnen als buiten de afdeling.
Concreet beschik je over:

  • > 5 jaar leidinggevende ervaring;
  • Kennis van en ervaring met continu verbeterprocessen;
  • Ervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré;
  • Minimaal een afgeronde opleiding in een relevante richting.

Andere eigenschappen die op jou van toepassing zijn: oog voor detail, inventiviteit, teamgeest, eigenaarschap en leergierig.

Aanbod

Een uitdagende functie binnen een gerenommeerd en dynamisch bedrijf. MBI heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen, 8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en een winstuitkering. Het betreft een fulltime functie in een 3-ploegendienst.

Belangstelling?

Heb je interesse of vragen over bovenstaande functie? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Berend van den Brink middels onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06-22237072.

NB. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Ons privacy statement vindt u hier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.