Teamleider Financiële Administratie (32/40 uur)

Wij zijn op zoek naar een Teamleider financiële administratie standplaats Veghel

De functie

Leidinggeven aan het team en tegelijkertijd meewerkend voorman zijn. Samen met je team zorgen voor een correcte en snelle verwerking van de administratie.

Je geeft dagelijks leiding aan de financiële administratie bestaande uit 3 personen. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de totale financiële administatie. Je zorgt voor een optimale verdeling van de werkzaamheden binnen je team en je bewaakt de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de financiële administratie. Kortom de kwaliteit staat hoog in het vaandel. Tevens beheer je en maak je analyses van de balansrekening en lever je een bijdrage in de maand- en jaarafsluiting. Opstellen en verbetervoorstellen doen t.a.v. nieuwe en bestaande procedures behoren ook bij je taken. Als teamleider begeleid en beoordeel je de medewerkers

Je werkt nauw samen met financial- en business controller en rapporteert aan de financieel directeur.

Wie zoeken we

Je bent een teamplayer met een afgeronde opleiding MEAO-BA of gelijkwaardig met 5 tot 10 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar als leidinggevende. Belangrijke competenties zijn: oog voor detail, teamgeest, leergierig, eigenaarschap, inventiviteit, stressbestendig, communicatief vaardig en analytisch. Je kan overzicht houden in tijden van drukte zoals bijvoorbeeld rond de maand- en jaarafsluiting. Verder ben je vertrouwd met MS-office en heb je bij voorkeur kennis van SAP.

Wij bieden

Een afwisselende functie bij een gerenommeerd en dynamisch familiebedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 6 april a.s. naar Carla Keller via ckeller@mbi.nl. Cv’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is niet mogelijk