Certificering en keurmerken

Certificering en keurmerken

MBI voert diverse keurmerken en certificeringen waarmee wij het belang van duurzaam bouwen ondersteunen. Wij leveren onze betonproducten onder DUBO-, Milieu-, CE-, en KOMO keur. Alle producten die met de bodem in aanraking komen voldoen aan het bouwstoffenbesluit. U kunt de betreffende certificaten downloaden in ons self-service gedeelte van Business Groep Bouw of Business Groep Infra. De algemene voorwaarden voor de levering van betonproducten (BFBN) vindt u hier.

 

ISO 14001

iso-14001Op milieugebied heeft MBI al heel wat zaken aangepakt en in gang gezet. Met het opnieuw behalen van het ISO 14001 certificaat voor het milieumanagementsysteem worden die inspanningen geconstrueerd, gecomplimenteerd en gecontroleerd.

 

NL-Greenlabel

NL Greenlabel is opgericht door tuin- en landschapsontwerper van wereldfaam Nico Wissing en TV-tuinman Lodewijk Hoekstra in nauwe samenwerking met Royal HaskoningDHV. Hun ambitie is het gebruik van duurzame materialen en producten op de kaart te zetten om zo een levende en duurzame buitenruimte vanzelfsprekend te maken.

De wil om duurzame producten te gebruiken is er vaak wel, NL Greenlabel helpt dat ook daadwerkelijk in de praktijk te realiseren en meetbaar te maken. NL Greenlabel brengt burgers, bestuurders, bedrijfsleven en wetenschappers bij elkaar om tot een vruchtbare samenwerking te komen op gebied van duurzame ontwikkelingen in de buitenruimte.


duurzaamheidsrapport GeoSteen 2016


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.