Nieuw in de collectie sierbestrating

Met trots presenteren wij u onze nieuwe producten in de collectie sierbestrating van 2017: GeoHexagon, GeoVegetale en het nieuwe Giga XL formaat in GeoColor 3.0 of GeoStretto Plus. Ook op het gebied van muurelementen en unieke bijbehorende afwerkingen hebben wij niet stil gezeten. Zo hebben wij nu bijvoorbeeld de Muro Dimensionale, een 3D stapelblokken systeem. Daarnaast hebben wij het kleurenpallet uitgebreid met de prachtige trendkleuren Harlequin Cream, Capri, Venice en Argento Tabacco. 


Bewust bestraten – GeoVegetale

Traditioneel gezien wordt bestrating weinig afgewisseld met beplanting. De GeoVegetale is een unieke GeoSteen® met ruimte voor groen. Dankzij de verschillende uitsparingen kunt u groen helemaal naar eigen inzicht indelen. U kunt uw complete terras hiermee leggen, als u een mooie symbiose wilt, of u legt ze naast ‘standaard’ tegels voor een speelse hoek of ‘zone’. En organische bestrating ziet er niet alleen heel leuk en natuurlijk uit, het is ook nog eens praktisch. Het waterafvoerende vermogen van uw tuin wordt namelijk enorm vergroot. Lees verder…


Modieuze honingraatvorm – GeoHexagon

In tal van interieurontwerpen zien we de hexagon vorm terug, of wel een 6hoek of honingraatvorm. Deze vorm beleeft niet alleen een enorme opleving dankzij een algemene hang naar nostalgie maar ook omdat deze verschillende modetrends onderstreept. Daarbij verandert onze kijk op tuinontwerp. Er worden steeds meer terrassen gelegd met dynamiek van vormen: strepen, lijnen en versieringstegels. GeoHexagon is uitgevoerd in GeoSteen®, dus ook nog eens onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in de nieuwste trendkleuren. Lees verder…

no images were found


De nieuwste trendkleuren – GeoSteen® 2017

Kleurrijke aardetinten zijn immens populair. MBI gaat mee in deze trend en u vindt deze nieuwe kleuren volop terug binnen het GeoSteen® assortiment.


Keramiek wint aan populariteit – GeoCeramica® 2017

GeoCeramica® is een product van Nederlandse bodem ontwikkeld voor Nederlandse bodem. Deze unieke tegel met een combinatie van keramiek en Stabikorn® is vorig jaar op de markt geïntroduceerd en nu al niet meer weg te denken. Het assortiment is dit jaar verder uitgebreid met unieke designs, hieronder een overzicht van de nieuwe kleuren. Lees verder over het GeoCeramica® systeem…


Muro Dimensionale

muurblok, stapelblok, muro dimensionale, 3d blokEen nieuw muurblok waarbij 3D vormen centraal staan. Dankzij de verschillende dieptelagen krijgt u een heel gevarieerd geheel. Heel modern dankzij de hoogwaardige vierkante afwerking. Het 3D muurblok onderstreept dan ook de modern ontworpen tuin. U kunt met uitlichting spannende effecten in uw tuin creëren. Meer over muur- en stapelblokken…


Giga XL – Tegel in plankformaat

plankformaat, giga tegel, grootformaatEen ‘plankformaat’ geeft een totale ander lijnenspel dan vierkant. Met lengte- of breedtestrepen lijkt een terras breder of dieper.  De tegel in formaat 120x30cm kan in verschillende verbanden gelegd worden. Zoals halfsteensverband of 1/3 steensverband. Een betontegel in plankformaat, daarmee wordt uw terras een blikvanger.


Betonband om kunstgras te bevestigen

Betonbandjes zijn altijd nodig, of dit nu is om uw terrastegels op te sluiten of, een trend die we ook veel zien, kunstgras. Om kunstgras te bevestiging zijn er allerlei manieren.  Maar omdat u toch al een opsluitband nodig heeft, waarom dan niet twee-in-één?  Op de grasopsluitband heeft u de mogelijkheid om uw kunstgras met speciale kit op de band te lijmen. Het randje om op te lijmen is smal zodat het minimaal zichtbaar is onder het gras. 

De MBI Grasbandkit wordt geleverd in tubes die tevens in een regulier kitpistool passen. En voor het beste resultaat is deze speciale kit voor kunstgras natuurlijk groen van kleur. De kit hecht uitstekend op kunstgras, beton, PVC, polyester, RVS, staal, steen, hout, marmer en vrijwel alle bouwmaterialen. Het hecht niet op dakleer. Vraag uw dealer om meer informatie.


Tuinbrochures 2017 

Alle producten vindt u terug in onze tuinbrochures. Klik hieronder op een cover om de brochure online te bekijken. U kunt kiezen uit de collectie “Geosteen®/Beton” en “GeoCeramica®/keramiek”.

    

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.