Sfeervolle moderne voortuin

Sfeervolle moderne voorbeeldtuin

GeoSteen® GeoStretto terrastegelseigenhuistuin

Het klusteam van Tom heeft een sfeervolle en moderne voortuin in Nieuw-Vennep opgeleverd… en de bewoners zijn er super blij mee! Deze tuin kan perfect als voorbeeldtuin worden gebruikt voor uw eigen inspiratie. De GeoSteen® GeoStretto tegels komen goed tot hun recht en benadrukken mooi de lengte van de tuin. En de U-elementen waar de grote plantenbak in het midden van de tuin van is gemaakt, geeft de tuin de juiste sfeer die het nodig heeft.

U ziet hier onze GeoSteen® collectie, serie GeoStretto, kleur Cannobio. Aan de basis van deze collectie sierbestrating staat een oersterke betonnen drager van gerecyclede materialen. MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. En dankzij Protection Plus van MBI De Steenmeesters zijn onze terrastegels nóg beter bestand tegen verontreiniging en vervuiling. Nieuw is de Plus serie van slechts 4 cm dik. Hierdoor zijn de GeoStretto tegels licht in gewicht en dus gemakkelijker te verwerken in uw tuin. 

Lees verder over GeoStretto terrastegels

Hopelijk heeft u deze aflevering van Eigen Huis en Tuin niet gemist, want tijdens de uitzending heeft MBI een sierbestratingscheque verloot ter waarde van €450! Wilt u hier ook kans op maken? Kijk naar Eigen Huis en Tuin op RTL4! 

In het midden van deze moderne voortuin ziet u een grote plantenbak, omringd met zitplaatsen die tevens voldoen als houtopslag. Dit bijzondere element is gemaakt met onze U-blokken. Deze oersterke en veelzijdige betonblokken kunt u op tal van manieren gebruiken dankzij hun speciale U-vorm. Laat uw creativiteit de vrije loop! Plaats de U-elementen naast elkaar om een bankje te maken en kleedt het geheel aan met kussentjes. Of gebruik de blokken als robuust tafeltje en uw glas wordt nooit meer omgestoten. Ideaal, want u kunt er ook nog spulletjes in opbergen. Deze blokken zijn het meest in trek om als houtopslag te dienen. Dat staat perfect in een echte industriële en stoere tuin.

Lees verder over muurelementen


Bekijk alle voorbeeldtuinen van Eigen Huis & Tuin

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.