MBIvoor Tuin

Zwembad tuin met maatwerk randtegels

Laat je inspireren door deze zwembad tuin met maatwerk randtegels. Met GeoCeramica® creëer je eenheid in de tuin. Geen onderbrekingen meer!

Zwembad randtegels van GeoCeramica®

Naadloos tuinontwerp

Om tot een fraai tuinontwerp te komen zijn er een heleboel keuzes te maken. Of je nu een zwembad in de tuin wilt of een vijver, eenheid is ‘key’. De laatste jaren wordt dan ook in tuinontwerpen gezocht naar eenheid. Men geeft de voorkeur aan een ‘naadloos tuinontwerp’ waar alles in elkaar overloopt. Het liefst zonder storende overgangen in materiaalsoorten en kleuren.

De juiste sierbestrating zorgt voor eenheid

Een zwembad of vijver brengt een hoop tuinplezier maar kan ook overheersend overkomen. Bij een naadloze aansluiting in de tuin wordt gezocht naar materialen die een verbinding aangaan met de omgeving. Hierin speelt de juiste keuze van sierbestrating een belangrijke rol. Daarom biedt MBI zogeheten GeoCeramica® Specials, maatwerk elementen die volledig complementair zijn aan het terras. Zo worden storende stijlbreuken voorkomen. Deze ontwikkeling heeft dan ook terecht een enorme vlucht genomen de afgelopen tijd.

Maatwerk trap- en randtegels

Om tegemoet te komen aan het ‘naadloos ontwerpen’ biedt MBI maatwerk elementen aan zoals zwembadranden, vijverranden en traptreden. Geheel op maat gemaakt van hetzelfde design als de uitgekozen terrastegels. Binnen de GeoCeramica® collectie zijn van elk design maatwerk elementen te bestellen. Een bijzonder fraaie, esthetische oplossing voor bijvoorbeeld een luxe zwembad tuin. De elementen kun je bestellen via een erkende MBI dealer waarmee je jouw wensen goed afstemt. Omdat dit maatwerk betreft dien je uiteraard rekening te houden met een wat langere levertijd. Eenmaal geïnstalleerd kun je jarenlang genieten van je tuin met zwembad of vijver. GeoCeramica® is namelijk ook goed bestand tegen o.a. krassen en chloor.