MBI voor tuin

Mooie weelderige bloementuin met GeoCeramica®

Een gezellige tuin dus, met veel kleur, sfeer en bloemen. Deze wensen worden verwerkt in de nieuwe, weelderige en kleurrijke tuin met GeoCeramica® sierbestrating.

Dit jonge stel heeft pas geleden een huis gekocht in Utrecht. Binnen zijn ze al druk bezig met klussen, maar de tuin was een probleem. Daarom hebben ze de hulp ingeroepen van Eigen Huis en Tuin! Ze willen graag een knusse en romantische tuin. Een gezellige tuin dus, met veel kleur, sfeer en bloemen. Deze wensen worden verwerkt in de nieuwe, weelderige en kleurrijke bloementuin met GeoCeramica® sierbestrating.

GeoCeramica® sierbestrating

GeoCeramica® biedt alle voordelen van keramiek, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van een gewone betontegel. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen Stabikorn® drager. Nog meer GeoCeramica® voordelen op een rij:

  • Krasvast
  • Verkleurt niet
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Eenvoudig schoon te maken

Dwarsdoorsnede GeoCeramica®

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden