MBI voor Tuin

Villa BOXXIS Architecten Barneveld

In de regio Barneveld schittert een villa die perfect aansluit bij de omgeving. BOXXIS Architecten zorgde voor het magnifieke ontwerp van dit pand. In nauwe samenwerking met toekomstige bewoners en professionals, werd dit familiehuis tot leven gebracht. Laat je inspireren!

 • Sierbestrating

  GeoCeramica®

 • Hoofdarchitect

  BOXXIS Architecten (Barneveld)

 • Hoofdaannemer

  Habé Bouwen in Stijl

 • Plaats

  Barneveld

 • Oplevering

  2023

 • Copyright

  The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten

default
default
default
default

Villa BOXXIS Architecten

In de regio Barneveld schittert een villa die perfect aansluit bij de grandeur van de omgeving. Architect Wijnand Thomassen, tevens directeur van Boxxis Architecten, tekende het magnifieke ontwerp van dit pand. In nauwe samenwerking met toekomstige bewoners en professionals, waaronder Bertus van Ginkel, eigenaar van HaBé, werd dit familiehuis tot leven gebracht.

Verbonden ruimtes

De woonkamer, met een uitnodigende erker, biedt royaal plaats aan een lounge- en tv-hoek. Een opvallend pronkstuk is de sfeerhaard, kunstig afgewerkt met een houten lattenwand en een robuust, verwarmd marmerblok. De keuken, het kloppende hart van het huis, herbergt een prachtig werkeiland. De naastgelegen tuinkamer, met aangrenzend terras, vormt een natuurlijke uitbreiding. Bij het openen van de aluminium vouwdeuren transformeert dit naadloos in een groot overdekt terras, die bekleed is met GeoCeramica® tegels.

GeoCeramica®: voorbij de grenzen van traditie

GeoCeramica® is een innovatieve tegel die de grenzen van traditionele sierbestrating verlegt. Wat deze tegels bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid; ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Hiermee is een naadloze ervaring van binnen naar buiten en vice versa mogelijk. Ook kun je de keuze maken voor een naadloze overgang met zwembadranden of traptreden. Dat creëert rust en een luxueus gevoel.

Duurzaamheid en gemak

Naast de esthetische voordelen biedt GeoCeramica® duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ze zijn bestand tegen de slijtage, krassen, vlekken, zuur en chloor. De tegels behouden hun schoonheid en kleur, zelfs na jaren van gebruik, waardoor ze een slimme investering zijn voor de toekomst.

Heb je een project?
Vraag een adviesgesprek aan!

De voorbereidingsfase is het allerbelangrijkste moment van het hele project. Daar bepaalt je de sfeer en uitstraling van het terras. Onze ervaren projectadviseur Chantal neemt je graag mee in de mogelijkheden.

Ben je ontwerper? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur voor exclusieve tuinen of één van onze andere specialisten.

Contact