MBIvoor Tuin

Tuin met verhoogde loungehoek

Een tuin met verhoogde loungehoek. Door de houtlook tegels onder de overkapping creëer je een warme sfeer voor een gezellige zithoek.

Loungehoek tuin

Een loungehoek in de tuin is een zeer gewaardeerde toevoeging als je meer tijd in de tuin wilt doorbrengen. In combinatie met een overkapping is een loungehoek het gehele jaar een mooi plekje voor ontspanning. Vaak onderscheidt de uitstraling van een loungehoek zich van de rest van de tuin. Dit onderscheid wordt vaak gerealiseerd door middel van sierbestrating. In Zwijndrecht is gekozen voor twee verschillende tegels. Een 60×60 tuintegel in een donkere kleur voor het overgrote gedeelte van de tuin. Voor het loungegedeelte is gekozen voor de uitstraling van een parket. Dit geeft het hoekje een warme, huiselijke sfeer. Daarnaast is het loungedeelte verhoogd, waardoor het echt voelt als een tweede woonkamer binnenlopen.

Wil jij een luxe loungehoek in eigen tuin? Dat kan! Bekijk de tips en gratis tuinontwerp van tuinontwerper Jacqueline van StyleGardens.

Keramisch parket

Houtlook tegels van MBI zijn nauwelijks te onderscheiden van hout én bieden een tal van voordelen. Keramiek is slijtvast, kleurvast en zeer onderhoudsarm. Een keramisch parket wordt ‘gebakken’ en heeft daardoor een keihard oppervlak. Vuil krijgt dus niet de kans om in te trekken. Verder is keramiek kleurecht, zeer maatvast en ongevoelig voor vocht en schoonmaakmiddelen. Dankzij de voelbare houtstructuur en natuurgetrouwe houtmotieven en formaten krijg je een ‘houtvloer’ met natuurlijke uitstraling. De uitstraling van een parket geeft een huiselijk en warm gevoel. Deze tegels zijn goed toe te passen in de laatste trends, waaronder de ‘woonkamer tuin’. Bekijk de gerelateerde projecten hieronder of lees meer over de tuintrends van 2021 voor meer tuininspiratie.

MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
MBI GC Zwijndrecht
Contact