MBI voor tuin

Surinaamse tuin

Tom legt deze week een uitbundig vrolijke tuin aan met een Surinaams sfeertje. Bij een Surinaamse tuin denk je al snel aan kleuren, tropische planten en natuurlijk hele speciale verharding. Dat is zeker gelukt, kijk met ons mee!

 • Gezien bij

  Eigen Huis & Tuin

 • Realisatie

  2016

 • Inspiratie

  Surinaamse tuin

Jungle fever

Surinaamse tuin

Tom legt deze week een uitbundig vrolijke tuin aan met een Surinaams sfeertje. Door het kleurgebruik, materiaalgebruik én de overweldigende plantenpracht waan je jezelf zo in Suriname. Zeker met palmbomen haal je een stukje buitenland in je tuin. Tegenwoordig zijn veel palmbomen winterhard, dus kunnen ook de  Nederlandse winter prima overleven. 

 

Bijzondere puzzelstuk tegels

Tom heeft voor een bijzonder tuintegel gekozen. Hij wil wel een terras aanleggen, maar het moet niet het tuinbeeld overheersen. Door de speciale ronde vormen en oppervlakte structuur is dit een ‘organisch ogende’ tuintegel. Daarmee krijg je echt een bijzonder natuurlijke touch. Precies wat Tom voor ogen heeft met de groene, uitbundige Surinaamse tuin. Je waant je bijna in het Surinaamse oerwoud. Deze tegels zijn inmiddels uit het assortiment. Klik hier voor meer tegels met bijzondere vormen.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden

  Contact