MBI voor tuin

Spaanse voortuin met GeoArdesia Alivo

Deze week is Tom in Amstelveen om een levendige voortuin te maken voor de zomermaanden. Maar dan wel met een Spaans sfeertje! Hiervoor gebruikt Tom een alternatief voor de bekende flagstones.

Budgetvriendelijke alternatief voor natuursteen

Voortuin met betonnen flagstones

Deze week is Tom in Amstelveen om een levendige voortuin te maken voor de zomermaanden. Maar dan wel met een Spaans sfeertje! Er komt genoeg ruimte om lekker te kunnen zitten in de voortuin. Voor het terras gebruikt hij onze betontegel GeoArdesia Alivo uit de GeoSteen® collectie. Dit is organisch gevormde sierbestrating die doet denken aan natuursteen flagstones.

GeoArdesia Alivo is beschikbaar in vier tijdloze kleuren. Hier is gekozen voor de kleur Riviera. Een bijzonder intense kleur samengesteld uit een mix van bruin, rood en antraciet tinten. Voor een warm en levendig terras.

Siertegel met mediterraanse uitstraling

Makkelijk te verwerken!

Originele flagstones komen uit mediterrane landen, zoals Griekenland, Italië , Portugal en natuurlijk Spanje. Natuursteen flagstones hebben een onregelmatig formaat en daarom is dat lastig puzzelen. Met de daarbij behoorende verwerkingskosten. GeoArdesia Alivo biedt dan uitkomst. De tegel heeft een onregelmatig vorm maar elke tegel past wel tegen elkaar. Hierdoor kan het terras snel en eenvoudig gelegd worden. Het eindresultaat is natuurlijk wel iets netter dan met echte flagstones. Maar de sfeer is vergelijkbaar én het is nog eens heel erg goed betaalbaar.

Close-up GeoArdesia Alivo
Combinatie organische tegel en betonnen klinkers
Sfeervolle mediterraanse voortuin
Sfeervolle mediterraanse voortuin
Close-up tuintegel GeoArdesia Alivo
Tuinplan Amstelveen
Tom bezig met de aanleg

GeoArdesia Alivo

Alternatief voor flagstones

Een flagstone, ook wel stapsteen genoemd,  is van origine een natuursteen in de vorm van een plaat of tegel. Flagstones kenmerken zich door verschillen in vorm en grootte. De onregelmatige vorm was vroeger populair in de tuin. Tegenwoordig zien we dat strakke tuintegels meer in trek zijn. Natuursteen in zijn algemeenheid neemt af in populariteit. De vraag naar het alternatieve ‘man made’ materiaal keramiek neemt toe vanwege de voordelen. Lees meer over keramiek versus natuursteen.

De uitstraling die flagstones kunnen geven is wel uniek en uw terras is altijd ‘persoonlijk voor u gemaakt’.  Het verwerken is vakmanschap en vraagt veel tijd en aandacht. Juist hierom bedacht MBI de betonnen budgetvriendelijke variant die wel makkelijk te leggen is. Bent u echt verliefd op flagstones of natuursteen stapstenen, dan is dit natuurlijk niks voor u. Maar zoekt u dezelfde sfeer dan kunt u deze variant zeker heel goed overwegen.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact