MBI voor tuin

Romantische cottage garden

Deze romantische cottage garden is de perfecte inspiratie als u opzoek bent naar een romantisch en gezellig sfeertje.

Romantische tuin

Dit gezin uit Bussum heeft absoluut geen saaie tuin meer, dankzij het Tom en klusteam van Eigen Huis en Tuin. Vroeger was hun tuin een doorn in het oog en ze wilden graag buiten zitten in de zon. De moeder heeft gevraagd om een romantisch en gezellig sfeertje. Daarom heeft Tom een echte ‘Cottage Garden’ gemaakt. U kunt deze tuin gebruiken als voorbeeld voor uw eigen tuin of als inspiratie.

Een cottage garden is de Engelse stijl van een verwilderde tuin, maar dan wel een beetje gecontroleerd. Hiervoor heeft het klusteam gekozen voor de gebakken bestrating van MBI, namelijk de nieuwe Laagland klinkers van 2017. MBI biedt gebakken bestrating voor elk type tuin, want door hun eigentijdse en duurzame basis zijn ze perfect te combineren met de nieuwste tuintrends van het jaar. De klinkers worden gelegd met voegzand voor een onkruidvrije tuin. Dit zorgt ervoor dat de verwilderde tuin wel in toom blijft.

Ook heeft het gezin een kat waar iedereen dol op is, dus Tom kan deze bewoner zeker niet vergeten. Voor de kat plaatst hij een grote klim- en krabpaal en die past voortreffelijk bij de stijl van de cottage garden! Verder plaatst Tom meerdere zitjes, veel bloemen en achterin een overkapping. Onder de overkapping worden mooie keramische tegels gelegd. Keramiek gaat uw hele leven mee en wordt steeds populairder. Keramische tegels zijn immers kras-, vlek-, vorst- en stootbestendig, makkelijk schoon te maken, kleurvast en onverslijtbaar.

Keramische tegels

In het bijzonder willen we u graag informeren over onze keramische tegels: GeoCeramica®, het beste van twee werelden. Er is geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij een unieke betonnen drager. Dus geniet van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen en profiteer van de eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact