MBI voor tuin

Mix & Match voor een levende tuin

Afgelopen week in Eigen Huis en Tuin klusten Tom en zijn team in Hoofddorp aan een tuin bij een leuk jong stel. Het stel wilde enerzijds de ‘woonkamer naar buiten’ halen. Anderzijds wilden ze graag groen in de tuin. Dit is precies wat ze kregen: een levende tuin met een warm gevoel – ook in de winter!

Contrast in materialen

Het geheim voor een levende tuin is het gebruik van verschillende soorten materialen, texturen en kleuren. Maar ook de afwisseling tussen verharding en groen creëert een mooi ruimtelijk effect. Bereik dit effect door bijvoorbeeld een looppaadje van klinkers door een groot stuk gazon te plaatsen. Dan blijven ook uw voeten droog bij regen…

Hoogteverschil

Hoogteverschil zorgt voor dynamiek in uw tuin. Voor een optimaal effect plaats u hoge elementen op de voorgrond in combinatie met lage elementen. Hoge elementen zoals bomen zorgen verder voor schaduw, beschutting en privacy. Niet alleen mooi, maar ook praktisch!

Een houtlook met GeoCeramica® kwaliteit

Een houten terras geeft de tuin een warm en huiselijk gevoel – helemaal in sync met de trend van het binnengevoel naar buiten halen. Ondanks de esthetische waarde, is hout een levend materiaal en daardoor onderhevig aan weer en wind. Om toch de houtlook te verkrijgen zonder intensief onderhoud, is GeoCeramica® Timber een perfect alternatief. GeoCeramica® slijt namelijk niet, is vocht- en vlekbestendig, en eenvoudig schoon te maken. Heel erg onderhoudsvriendelijk dus.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over sierbestrating, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden