MBI voor tuin

Mix & Match voor een levende tuin

Het geheim voor een levende tuin met een warm gevoel voor het hele jaar is het gebruik van verschillende soorten materialen, texturen en kleuren.

Een levende tuin met een warm gevoel het hele jaar door

Levende tuin

Afgelopen week in Eigen Huis & Tuin klusten Tom en zijn team in Hoofddorp aan een tuin bij een leuk jong stel. Het stel wilde enerzijds de ‘woonkamer naar buiten’ halen. Anderzijds wilden ze graag veel groen in de tuin. Het is precies wat ze hebben kregen: een levende tuin met een warm gevoel – ook in de winter!

Contrast in materialen

Het geheim voor een levende tuin is het gebruik van verschillende soorten materialen, texturen en kleuren. Maar ook de afwisseling tussen verharding en groen creëert een mooi ruimtelijk effect. Bereik dit effect door bijvoorbeeld een looppaadje van klinkers door een groot stuk gazon te plaatsen. Dan blijven ook jouw voeten droog bij regen!

 

Hoogteverschil

Hoogteverschil zorgt voor dynamiek in je tuin. Voor een optimaal effect plaats je hoge elementen op de voorgrond in combinatie met lage elementen. Hoge elementen zoals bomen zorgen verder voor schaduw, beschutting en privacy. Niet alleen mooi, maar ook praktisch!

Een houtlook met GeoCeramica® kwaliteit

Een houten terras geeft de tuin een warm en huiselijk gevoel – helemaal in combinatie met de trend van het ‘binnen’ gevoel naar buiten halen. Ondanks de esthetische waarde, is hout levend materiaal en daardoor onderhevig aan weer en wind. Om toch de houtlook te verkrijgen zonder intensief onderhoud, is GeoCeramica® Timber een perfect alternatief. Dit is een keramische tegel met houtlook. GeoCeramica® slijt niet, is vocht- en vlekbestendig, en eenvoudig schoon te maken. Heel erg onderhoudsvriendelijk dus.

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over sierbestrating, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact