MBI voor tuin

Zomerse Ibiza tuin

Ben jij ook zo dol op het strand? Deze week is Tom in Ede om een mediterrane Ibiza tuin te maken voor een echt vakantiegevoel.

Ibiza tuin maken

Ben jij ook zo dol op het strand? Deze week is Tom in Ede om een mediterrane Ibiza tuin te maken voor een echt vakantiegevoel. Het moet een prachtige loungetuin worden. Hij gebruikt hiervoor onder andere typische Ibizaplanten om een tropische gevoel te creëren en onze GeoSteen® tegels; de GeoArdesia Alivo, een soort puzzelstukken als sierbestrating. Lekker zomers!

Vind je dit een mooie tuin? Kijk dan ook eens bij deze stoere Ibiza tuin.

 

Tijdloze sierbestrating

Als het tijd wordt om het zitgedeelte van de tuin te betegelen, kiest Tom voor de GeoArdesia Alivo. Dit zijn natuurlijk ogende tegels met een speciale beschermende factor. Hier bent u verzekerd van onderhoudsvriendelijke sierbestrating. Het is één grote puzzel die Tom moet leggen. Het lijkt misschien moeilijk, maar niets in minder waar! GeoArdesia Alivo heeft geen beperkingen! Beschikbaar in vier tijdloze kleuren, welke ook prima te combineren zijn, maar Tom heeft voor de kleur Roma gekozen. Een grijs/zwart genuanceerde kleur. Het voordeel van beton met een hoogwaardige toplaag, is dat de kleur van de toplaag gemixt wordt uit natuurlijke materialen en daarna aangebracht en verdicht. Geen enkele nuancering is het zelfde wat een heel natuurlijk effect geeft.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact