MBI voor tuin

Zomerse Ibiza tuin

Ben jij ook zo dol op het strand? Deze week is Tom in Ede om een mediterrane Ibiza tuin te maken voor een echt vakantiegevoel.

 • Gezien bij
  Eigen Huis & Tuin
 • Realisatie
  2016
 • Sierbestrating
  GeoArdesia Alivo, kleur Roma
Ibiza tuin GeoArdesia Alivo

Ben jij ook zo dol op het strand? Deze week is Tom in Ede om een meditterane Ibizatuin te maken voor een echt vakantiegevoel. Het moet een prachtige loungetuin worden. Hij gebruikt hiervoor onder andere typische Ibizaplanten om een tropische gevoel te creëren en onze GeoSteen® tegels; de GeoArdesia Alivo, een soort puzzelstukken als bestrating. Lekker zomers!

Als het tijd wordt om het zitgedeelte van de tuin te betegelen, kiest Tom voor de GeoArdesia Alivo. Dit zijn betontegels met een speciale coating, waardoor u verzekerd bent van onderhoudsvriendelijke bestrating. Het is één grote puzzel die Tom moet leggen. Het lijkt misschien moeilijk, maar niets in minder waar! De GeoArdesia Alivo heeft geen beperkingen! Beschikbaar in vier tijdloze kleuren, welke ook prima te combineren zijn, maar Tom heeft voor de kleur Roma gekozen. Een grijs/zwart genuanceerde kleur. Het voordeel van beton is dat de kleur van de toplaag gemixt wordt uit natuurlijke materialen en daarna aangebracht en verdicht. Geen enkele nuancering is het zelfde wat een heel natuurlijk effect geeft.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden