MBI voor Tuin

Een luxe tuin met hotelbeleving

Gratis tuinontwerp

Nazomeren in 'Hotel Louge Luxe'

Wat is er heerlijker dan nog even lekker nazomeren in je eigen tuin met een blijvend vakantie gevoel? MBI en StyleGardens geven je alle inspiratie voor een tuin met het luxe gevoel van een ‘all inclusive’ hotelbeleving, een Hotel Lounge Luxe tuin!

Kleurkeuze voor een luxe tuin

De basis van het kleurgebruik van deze luxe tuin is wit, zwart, grijs, houttinten en groen, gecombineerd met zacht roze en wat gouden accenten voor dat luxe hotel gevoel. Zowel in de styling als de beplanting zijn deze kleuren consequent doorgevoerd.

De beplanting bestaat voornamelijk uit onderhoudsvriendelijke, stoere siergrassen in wit en goud, groenblijvende planten voor een mooi geraamte in de winter en voor de zomer roze en wit bloeiende vaste planten en heesters.

Als sierbestrating is gekozen voor een houtlook tegel in grijstinten gekozen voor het loungegedeelte: GeoCeramica® Weathered Oak Danzig. Voor het bargedeelte is gekozen voor een donkere tegel met bloempatroon in grootformaat (80x80cm): GeoCeramica® Elios Decoro Tulipani. Beide tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk, perfect voor een luxe borreltuin dus!

 

Tuinontwerp

De muur met ingebouwde barbecue deelt de tuin in twee delen op. Aan de ene kant van de tuin bevindt zich een loungeterras met luxe hoekbank. Het warme, cosy hotelgevoel creëer je met de houtlook vloeren van GeoCeramica Weathered Oak. Aan de andere kant van de muur maak je zelf je cocktails in een buitenkeuken mét buitenbar! Met de chique tegels GeoCeramica Elios Decoro Tulipani, gebruikt als ‘vloerkleed’, maak je jouw hotel tuin tot een trendy staycation!

Aan praktische zaken is natuurlijk ook gedacht. In een op maat gemaakte schuifdeurenkast berg je eenvoudig je spullen op, zoals fietsen, tuingereedschap, containers en de kussens van de loungebank. Het looppad van de ingang van de tuin naar de woning is bestraat met de betonklinker GeoAntica Milano. Deze combineert prachtig met de beide keramische tegels in dit ontwerp.

 

Tips van Jacqueline van StyleGardens

  • Wees consequent in je kleurgebruik. Heb je een lievelingskleur? Neem een staaltje ervan mee naar zowel Loods 5 áls de kweker. Zo weet je zeker dat je exact dezelfde kleur hebt voor zowel je styling als je planten.
  • Een ‘vloerkleed’ van dessintegels in de tuin is razend populair en vraagt wel om een goede combinatie met planten. Zorg voor rustige beplanting, zoals groenblijvende siergrassen en bamboes, rondom de dessintegels. Zo wordt het niet overdadig.
  • Ook in een kleine tuin is er ruimte voor tenminste één boom. Koester de verkoelende schaduw van bomen! Het spel van licht en schaduw geven je tuin een extra dimensie en de boom geeft je meer privacy van omliggende buren.

Download het ontwerp

Wil jij ook de belevenis van een luxe all inclusive hotelvakantie in eigen tuin? Met dit ontwerp en beplantingsplan van StyleGardens kun je zelf aan de slag! En onze dealers helpen je graag verder bij de keuze en aanleg van de sierbestrating.

Contact