MBIWonen

GeoStylistix gecombineerd met GeoCeramica®

Een GeoStylistix Profile gevel gecombineerd met GeoCeramica® in een Braziliaanse leisteen look. Deze luxueuze en natuurlijke combinatie zorgt voor de nodige wooninspiratie.

GeoStylistix GeoCeramica® combinatie

Natuurlijke look en feel

Deze moderne woning heeft een natuurlijke uitstraling dankzij de materiaalkeuze. De gevel is opgebouwd uit de GeoStylistix Profile steen. Deze langformaat gevelsteen heeft een geprofileerde zichtzijde en bestaat uit kleurechte materialen. Hierdoor behoudt het langdurig de kleur en heeft het de allure van natuursteen. Bovendien is deze gevelsteen zeer maatvast en daardoor eenvoudig te verwerken. Ook de tuin is voorzien van luxe ‘eenvoud’. Het terras is voorzien van GeoCeramica® tegels met de uitstraling van Braziliaans leisteen. In tegenstelling tot natuurgesteente is GeoCeramica® echter zeer onderhoudsarm dankzij de keramiek toplaag. Bovendien is het net zo eenvoudig te installeren als een betontegel. Luxe en eenvoud in één dus.

 

Kleuren combineren

De juiste kleuren in de gevel en tuin combineren maakt voor een aangename buiten-leefomgeving. Dit is des te meer belangrijk doordat het terras in de meeste gevallen direct grenst aan de woning. De kleurkeuze bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer. Eentonige kleuren kunnen bijvoorbeeld een somber gevoel geven. Echter, een neutrale gevel (lichtgrijs tot zwart) combineren met kleurrijke of bonte terrastegels zorgt voor een aangename en levendige sfeer. Welke kleuren en materiaalsoorten u kiest wordt bovendien bepaald door de stijl die u voor ogen heeft. Meer over de juiste kleurkeuze leest u hier.

GeoStylistix Profile Shaded Charcoal
Contact