MBI voor tuin

GeoCeramica® terrastegels voor een strandtuin

Dit weekend begint het klusteam van Eigen Huis & Tuin aan een strandtuin! De kleuren van een strandtuin zijn licht, de materialen natuurlijk en de beplanting is als een duinlandschap.

Dit weekend begint het klusteam van Eigen Huis & Tuin aan een strandtuin! De kleuren van een strandtuin zijn licht, de materialen natuurlijk en de beplanting is als een duinlandschap. Er worden GeoCeramica® terrastegels gelegd uit de serie Mosaik, kleur Grey. Deze serie is nieuw aan het assortiment toegevoegd in 2018! Maar hoe maakt u uw eigen strandtuin met zo’n Mediterraanse sfeer? Vakantie en vrijheid… dat is wat de tuin moet uitstralen! En de GeoCeramica® terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk, slijten niet en zijn kleurvast!

Terrastegels en U-elementen

Deze oersterke en veelzijdige betonblokken kunt u op tal van manieren gebruiken dankzij hun speciale U-vorm. Laat je creativiteit de vrije loop! Plaats de U-elementen naast elkaar om een bankje te maken en kleed het geheel aan met kussentjes. Of gebruik de blokken als robuust tafeltje en jouw glas wordt nooit meer omgestoten. Ideaal, want je kunt er ook nog spulletjes in opbergen. Deze blokken zijn het meest in trek om als houtopslag te dienen. Dat staat perfect in deze warme en sfeervolle tuin.

Bekijk hier de online catalogus

Strandtuin met terrastegels van GeoCeramica®

De keuze in terrastegels is heel bepalend voor de sfeer. Geheel van deze tijd is het binnengevoel naar buiten halen. Met de creatieve Mosaik serie van GeoCeramica® creëer je eenvoudig een romantische en eigentijdse sfeer in je strandtuin. Omdat het patroon al uitbundig genoeg is hebben wij de kleuren subtiel gehouden. Voor een perfect ton-sur-ton adviseren wij een combinatie met de serie Evoque.

GeoCeramica® terrastegels bieden alle voordelen van keramiek, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van gewone betontegels. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen Stabikorn® drager. Nog meer GeoCeramica® voordelen op een rij:

  • Krasvast
  • Verkleurt niet
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Eenvoudig schoon te maken

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact