MBI voor tuin

GeoCeramica® strakke stadstuin

Kenmerkend van een strakke tuin zijn de rechte lijnen en grote siertegels. Een strakke tuin is modern en trendy, ziet er geweldig uit en is gemakkelijk in onderhoud. Ideaal voor mensen die niet zo dol zijn op tuinieren.

 • Gezien bij

  Eigen Huis & Tuin

 • Realisatie

  2018

 • Sierbestrating

  GeoCeramica® Irish Highstone, kleur Grey

Hoe maakt u een strakke stadstuin?

Deze week in Eigen Huis & Tuin: Onno en Judith wilden graag een strakke tuin waarin zij lekker kunnen loungen, met ook een plek voor dochtertje Mila. Vooral kenmerkend voor een strakke tuin zijn de rechte lijnen en grote siertegels. Een strakke tuin is modern en trendy, ziet er geweldig uit en is gemakkelijk in onderhoud. Ideaal voor mensen die niet zo dol zijn op tuinieren.

Uiteraard vraagt uw tuin altijd onderhoud. In de tuin werken wordt ook als ontspannend ervaren. Maar valt het schoonmaken van het terras daar voor u ook onder? Dan is het prettig te weten dat u nu een keuze kunt maken waarvan u zeker geen spijt zult krijgen. Met een terras van GeoCeramica® kiest u voor maximaal gebruiksgemak dankzij de slijtvaste keramische toplaag. Eenvoudig schoon te maken en krasbestendig. Gegarandeerd kleurvast!

Rechte lijnen en grote tegels

U ziet hier onze nieuwe GeoCeramica® serie ‘Irish Highstone’! Deze serie springt echt in het oog en niet in de laatste plaats door het grootse formaat van 120x30x4cm. Dit robuuste voorkomen wordt nog verder ondersteund door het natuurlijke, gevarieerdere design. Geïnspireerd op rijzige Ierse gebergtes. Leverbaar in 2 kleuren: Grey en Dark.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden