MBI voor tuin

GeoCeramica® familietuin

Een mooi familiehuis waarvan de tuin voor de ene helft in de zon ligt en de andere helft in de schaduw. Door de GeoCeramica® tegels wordt de tuin voorzien met het maximale gebruiksgemak.

Een familietuin voor het hele gezin

Familietuin

Een jong gezin woont in een mooi familiehuis in Velserbroek. Het huis heeft een groot raam aan de achterkant en hierdoor kunnen ze vanuit de woonkamer de tuin altijd goed zien liggen. Jammer genoeg was de tuin alles behalve gezellig. Daarom ging het klusteam van Eigen Huis & Tuin twee soorten GeoCeramica® leggen, de allernieuwste trend in de tuin.

Deze week in Eigen Huis & Tuin helpt Tom een gezin met twee kleine kinderen. Er moet dus een speelplekje komen! De tuin ligt voor de helft in de schaduw en de andere helft ligt in de zon. Deze familie houdt van zon en daarom moet daar een gezellige zitplek voor de familie komen. Ideaal voor spelen, eten en ontspanning! Er komen onder andere pergola’s, een zandbakboot en de tuin wordt afgemaakt met GeoCeramica® tegels uit onze Concreet en Evoque serie.

 

Gebruiksgemak van GeoCeramica®

Met een terras van GeoCeramica® kiest Tom voor maximaal gebruiksgemak, want GeoCeramica® biedt alle voordelen van keramiek, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van gewone betontegels. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen drager.

De architectonische schoonheid van beton wordt steeds breder gewaardeerd. De serie Concreet is enerzijds heel subtiel met zachte cement tinten die elke plek verrijken. Anderszins biedt de serie een heel speels patroon om jouw terras een eigen draai te geven. Wissel de zachte nuances en de gedecoreerde tegels af of leg ergens een stijlvol accent. Zo creëer je een unieke plek met een uiterst creatieve touch. Geïnspireerd door beton met een hedendaags gevoel voor stijl.

Voordelen GeoCeramica®:

  • Vlek- en zuurbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Hoge stroefheid, ook bij regen

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact