MBI voor tuin

Elegant keramisch dakterras

Bent u op zoek naar maximaal gebruiksgemak van uw dakterras, dan kunnen de meest hoogwaardige keramische tegels en muurpanelen uit Italië daaraan bijdragen.

 • Gezien bij
  Eigen Huis & Tuin
 • Realisatie
  2017
 • Sierbestrating
  Pietra di Ceramica, Monte, kleur Brenta
 • Lijmmortel
  MBI Steenmeesterlijm
Pietra di Ceramica en Muro Ornamento

Bent u op zoek naar maximaal gebruiksgemak van uw dakterras, dan kunnen de meest hoogwaardige keramische tegels en muurpanelen uit Italië daaraan bijdragen. Niet alleen het Italiaanse design trekt de aandacht, ook de kwalitatieve eigenschappen zijn onderscheidend. Italiaans keramiek is vanwege zijn hardheid gegarandeerd maat-, kleur- en slijtvast en zeer onderhoudsarm. U kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud.

Mirage biedt de meest hoogwaardige keramische tegels van de wereld aan. Niet alleen het Italiaanse design trekt de aandacht, ook de kwalitatieve eigenschappen zijn onderscheidend binnen het aanbod van keramische tegels. MBI De Steenmeesters is exclusief distributeur van dit hoogwaardige Italiaanse keramiek in Nederland. MBI brengt onder eigen label ‘Pietra di Ceramica’ op de markt. U ziet hieronder de serie Monte; een moderne keramische terrastegel in de kleur Brenta. Uniek in deze serie is het kingsize formaat van 90x90cm met een uiterst gunstige prijs. Deze serie wordt exclusief door Mirage in Italië voor MBI geproduceerd.

Muro Ornamento

De afmetingen van deze keramische muurpanelen zijn 16x41cm, maar door het 3D effect lijken het allemaal aparte vierkante tegeltjes! Zeer gemakkelijk om zelf aan te brengen met MBI Steenmeesterlijm (vraag er naar bij uw MBI dealer). Zo kunt u een saaie muur weer elegant en bijzonder maken!

Meer weten over muurelementen? Lees het hier.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden