MBI voor tuin

Dakterras met keramiek tegels

Ben je op zoek naar maximaal gebruiksgemak van jouw dakterras, dan kunnen de meest hoogwaardige keramiek tegels en muurpanelen uit Italië daaraan bijdragen.

Elegant dakterras met keramiek

Keramiek tegels

Pietra di Ceramica van Mirage

Ben je op zoek naar maximaal gebruiksgemak van jouw dakterras, dan kan het meest hoogwaardige keramiek uit Italië daaraan bijdragen. Keramiek heeft het uiterlijk van natuursteen maar biedt veel meer voordelen.

Bij het merk Mirage trekt niet alleen het Italiaanse design de aandacht, ook de kwalitatieve eigenschappen zijn onderscheidend. Italiaans keramiek is vanwege zijn hardheid gegarandeerd maat-, kleur- en slijtvast en zeer onderhoudsarm. Je kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud.

Mirage biedt de meest hoogwaardige keramiek tegels van de wereld aan. MBI De Steenmeesters is exclusief distributeur van dit hoogwaardige Italiaanse keramiek in Nederland. MBI brengt onder eigen label ‘Pietra di Ceramica’ op de markt. Je ziet hieronder de serie Monte; een moderne keramische tegel in de kleur Brenta. Uniek in deze serie is het kingsize formaat van 90x90cm met een uiterst gunstige prijs. Deze serie wordt exclusief door Mirage in Italië voor MBI geproduceerd.

 

Keramiek Muro Ornamento

Op de wand is keramiek Muro Ornamente gebruikt. Dit zijn muurpanelen van keramiek, maar door het 3D effect lijken het allemaal aparte vierkante tegeltjes of strips. Helaas is dit product uit het assortiment.

Als alternatief wijzen wij je graag op onze steenstrips van GeoStylistix. Dit is onze gevelsteen met een toplaag van natuurlijke granulaten. Dit geeft ook een natuursteen effect. Of bekijk hier onze stapelblokken en muurblokken.

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden