MBI voor tuin

Bourgondische tuin met GeoStretto

Een echte bourgondiër geniet van het leven. Lekker eten en drinken met vrienden en familie, dat is waar het om gaat.

Hoe maakt u een gezellige bourgondische tuin?

Een echte bourgondiër geniet van het leven. Lekker eten en drinken met vrienden en familie, dat is waar het om gaat. Tom en het klusteam van Eigen Huis & Tuin maken een gezellige en sfeervolle bourgondische tuin met genoeg ruimte voor iedereen! Heerlijk om buiten te tafelen, rond een vuurtje te zitten of een wijntje te drinken.

U-elementen

Deze oersterke en veelzijdige betonblokken kunt u op tal van manieren gebruiken dankzij hun speciale U-vorm. Laat uw creativiteit de vrije loop! Plaats de U-elementen naast elkaar om een bankje te maken en kleedt het geheel aan met kussentjes. Of gebruik de blokken als robuust tafeltje en uw glas wordt nooit meer omgestoten. Ideaal, want u kunt er ook nog spulletjes in opbergen. Deze blokken zijn het meest in trek om als houtopslag te dienen. Dat staat perfect in deze warme en sfeervolle tuin.

Grootformaat terastegels

We zien dat het steeds populairder wordt; siertegels in hele grote formaten. MBI is de specialist op dit gebied, dus gebruikt Eigen Huis & Tuin onze GeoSteen® tegels. Tom heeft gekozen voor gigantische GeoStretto Plus terrastegels in de kleur Cannobio. GeoStretto onderstreept ruimte… en al helemaal in het grootformaat van 100x100cm!

Kasteelklinkers

MBI biedt gebakken bestrating voor elk type tuin. Een eigentijdse en duurzame basis, perfect in combinatie met de allernieuwste tuintrends. Voor elke tuinstijl en wens heeft MBI de juiste klasse klinker. U ziet hier de kasteelklinkers, kleur Old Eckard getrommeld.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact