MBIvoor Tuin

PRACHTIGE TUIN AAN HET WATER

Deze prachtige tuin aan het water met GeoCeramica® sierbestrating bied je de nodige inspiratie! Een tuin om alle seizoenen van te genieten.

PRACHTIGE TUIN AAN HET WATER

Wonen aan het water 

Aan de Wagnervaart in Heemstede is deze prachtige tuin gerealiseerd aan het water. De bewoners in Heemstede houden van de natuur, en waar kan je nog beter genieten van de natuur dan aan het water? Iedere ochtend starten met een frisse duik om goed wakker te worden. Heerlijk om dan weer af te spoelen onder de buitendouche. Voor de afwisseling is er daarom gekozen voor drie verschillende zithoekjes. Zo kan je ook in plaats van de frisse duik even genieten van het stromende water. Daarachter is er nog een zithoek om te relaxen en een voor het eetgedeelte.  

Alle seizoenen genieten 

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, in deze tuin aan het water kan je alle seizoenen genieten. In de zomer met een koud drankje aan het water of  bij de open vuurkorf genieten van heerlijke warme chocolademelk en marshmallows. Voor de tuintegels is gekozen voor GeoCeramica® Norwegian Stone Grey, deze tegels zorgen voor een rustige basis. De tegels zijn rustig qua design en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is er gespeeld met diverse houtlooksom een speelse tuin te creëren. Aan het water is het ook handig om een eigen steiger te hebben voor de aanvoer van je eigen bootje dus dat kwam perfect uit.  

Tussen de natuur 

Naast de tegels spelen planten ook een grote rol in een tuin. Planten zorgen voor schaduw, absorberen geluid en verhogen de luchtvochtigheid in hun omgeving. Daarnaast biedt het extra privacy en als afscheiding van de andere tuinen. Als je langs het water woont, varen er regelmatig bootjes voorbij dus je wilt ook niet in de spotlight staan. De bewoners zijn daarom erg blij met deze keuze. De tuin is gevuld met allerlei verschillende soorten planten (en bloeiperiodes), die er samen voor zorgen dat er het hele jaar ergens groen te zien is. Met een paar leuke spotjes kan je ook ’s avonds genieten van je tuin.   

Ook een MBI tuin? Inspireer anderen!

Heb jij in jouw tuin MBI materialen verwerkt? Tip ons dan door foto’s van je tuin te mailen naar marketing@mbi.nl óf stuur ze via WhatsApp naar Marketing op 06-82721932. Met meer varianties van tuinen en producten inspireren we anderen.  

Contact