MBI voor infra

Winkelcentrum Meenterf Hilversum

Winkelcentrum Meenterf in Hilversum heeft een gloednieuwe look& feel gekregen. Na de herinrichting met GeoCeramica® tegels heeft het winkelcentrum een luxere uitstraling en is bovendien onderhoudsarm.

Herinrichting van Winkelcentrum Meenterf in Hilversum

Hilversum wordt ook wel de ‘mediastad’ van Nederland genoemd. Het huisvest dan ook veel landelijke omroepbedrijven. Gelegen in het bruisende hart van het mooie Gooi, is Hilversum een stad met een rijke geschiedenis en is tegelijkertijd vooruitstrevend. Dat is terug te zien in de infrastructuur. De afgelopen jaren heeft de stad vele (herinrichtings)projecten ingezet.

Herinrichtingsproject Winkelcentrum Meenterf

Voor winkelcentrum Meenerf is gekozen voor een GeoCeramica® tegel met natuursteenlook. Deze tegel met modern design geeft elke (buiten)ruimte een luxe uitstraling. Met twee verschillende kleuren is een duidelijke looppad gecreëerd. In combinatie met de witte muren en zwarte kozijnen van de winkels is een rustig en modern geheel gerealiseerd.

Grootformaat tegels voor de (semi-)openbare ruimte

Grootformaat tegels zijn enorm populair in de (semi-)openbare ruimte. Winkelcentra, pleinen en horecaterrassen worden steeds vaker ingericht met grootformaat tegels. Daarbij is GeoCeramica® een uitstekende keuze door de vele voordelen en mogelijkheden. Dit komt door de combinatie van een betonnen drager en keramiek toplaag. De design mogelijkheden met keramiek zijn ontzettend groot. Bovendien is keramiek krasvast, slijtvast, kleurvast, vlek- en zuurbestendig. Het unieke GeoCeramica® concept is geschikt voor verschillende toepassingsgebieden, afhankelijk van de dikte. De tegels beginnen vanaf een dikte van 4cm wat geschikt is voor loopverkeer. Een categorie daarboven is de 2Drive uitvoering met 6cm dikte. Deze is ook geschikt voor lichte rijverkeer en is daarmee perfect voor bijvoorbeeld winkelcentra waar goederen met elektrische pompwagens worden vervoerd. Dan is er nog de Heavy Duty variant met een dikte van 8cm. Speciaal ontwikkeld voor de openbare ruimte, heeft de Heavy Duty een extra stroef oppervlak (R12) tegen uitglijden en een grotere belastbaarheid. Op aanvraag verkrijgbaar in alle designs.

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geeft je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

    Verzenden

    Contact