MBI voor infra

Uniek terras voor McDonald's

McDonald’s we are lovin’ it

Uniek terras voor McDonald’s

Waar je ook ter wereld komt, McDonald’s is McDonald’s. Alles is tot in detail hetzelfde. Tot nu…. McDonald’s heeft gekozen voor onze nieuwe tegel GeoCeramica®. Slijtvast keramiek op een drainerende en sterke Stabikorn®-laag.

Een intensief gebruikt terras maar vooral veel geknoei met het eten. Dat kenmerkt een terras van McDonald’s. Maar een vies en bevlekt terras is niet aantrekkelijk als horecagelegenheid. Wat is dan de oplossing? De aannemer die de opdracht had aangenomen twijfelde geen moment. GeoCeramica® biedt de oplossing!

GeoCeramica® biedt de oplossing

GeoCeramica® is slijtvast en knoeibestendig keramiek. Daarnaast is het een eenvoudige verwerking van een betontegel. Met als bijkomend voordeel dat de tegel altijd herplaatsbaar is en bij onvoorziene omstandigheden kunnen nutsbedrijven etc. altijd onder het terras komen zonder het te vernielen. Het resultaat? Prachtig, wat een luxueuze uitstraling! En wat zal dit lekker snel schoonmaken zijn. McDonald’s we are lovin’ it!

McDonald’s terras in Veenendaal

Het terras van de McDonald’s in Veenendaal heeft ook een make-over gehad. Net zoals bij het terras in Delft zijn de mooie GeoCeramica® Impasto Negro gelegd.

Neem contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven jou onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

    Verzenden

    Contact