MBI voor infra

Inrichting Villapark Lavendel

In Villapark Lavendel te Vlijmen staan prachtige villa's met rieten daken. Met de authentieke GeoRetron bestrating van MBI in het straatbeeld is de wijk zeer karakteristiek.

Volwaardig alternatief voor keramisch (gebakken) stenen

Een rustieke uitstraling met GeoRetron

In Villapark Lavendel te Vlijmen staan prachtige villa’s met rieten daken. Het is er bijzonder wonen. Je woont heerlijk centraal in Vlijmen. De vrij indeelbare woningen hebben stuk voor stuk een statige uitstralin, indrukwekkende volumes en lichte ruimtes. Daaromheen is de hele wijk voorzien van stenen met toplaag. Met de authentieke GeoRetron bestrating van MBI in het straatbeeld is de wijk zeer karakteristiek. GeoRetron is met haar klassieke schoonheid een perfecte invulling voor het typische Nederlandse straatbeeld. Deze straatstenen met authentiek karakter worden op projectorder geproduceerd en zijn zeer snel leverbaar. GeoRetron is een volwaardig alternatief voor keramische of gebakken stenen en op economisch gebied zeer interessant.

Omgevingsbeleving

Je kunt kiezen voor een rustig straatbeeld met een unikleur of juist voor een unieke kleurenmix zoals in woonwijk Lavendelpark. In het villapark is gebruik gemaakt van de drie kleuren oxydzwart, donkerrood en roodzwart. MBI maakt het altijd passend bij de signatuur van de woonwijk of het centrum. Aan jou de keuze! Beleving is een persoonlijk gevoel en voor iedereen verschillend. Maar één ding is een vaststaand feit, onze buiten-leefomgeving is van invloed op ons welbevinden. Door te spelen met formaat, kleur en textuur speelt bestrating hierin een belangrijke rol. Het kleurenpallet van GeoRetron is zeer uitgebreid. Voor een overzicht van alle kleuren kun je onze kleurenwaaier raadplegen. De kleurcollectie van de serie is perfect op elkaar afgestemd.

GeoRetron (mix) Villapark Lavendel Vlijmen
GeoRetron (mix) Villapark Lavendel Vlijmen
GeoRetron (mix) Villapark Lavendel Vlijmen
GeoRetron (mix) Villapark Lavendel Vlijmen
GeoRetron (mix) Villapark Lavendel Vlijmen
GeoRetron (mix) Villapark Lavendel Vlijmen

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

    Verzenden

    Contact