MBI voor infra

GeoRetron Hapert

De Ganzestraat en Nieuwstraat in Hapert zijn volledig vernieuwd met de authentieke GeoRetron bestrating van MBI. Deze bestrating past perfect met haar klassieke schoonheid in het straatbeeld.

Een duurzaam alternatief voor een klassiek straatbeeld

Klassieke schoonheid

De Ganzestraat en Nieuwstraat in Hapert zijn volledig vernieuwd met de authentieke GeoRetron bestrating van MBI. De straten zijn niet alleen veel mooier geworden, maar ook veel veiliger. Beide straten worden gebruikt door doorgaand verkeerd. Om de verkeersveiligheid te vergroten zijn deze nu ingericht als dertigkilometer zone. Daarnaast is er veel gespeeld met formaat, kleur, textuur en bestratingspatronen waardoor de straat veel meer tot leven is gekomen.

 

Kies en mix

GeoRetron past perfect met haar klassieke schoonheid in het straatbeeld. De natuurlijke kleurstelling van GeoRetron past perfect in het straatbeeld van binnenstedelijke gebieden en woonwijken met een jaren ’20 en ’30 karakter. Deze straatstenen met authentiek karakter worden op projectorder geproduceerd en zijn zeer snel leverbaar. Je kunt kiezen voor een rustig straatbeeld met een unikleur of juist voor een unieke kleurenmix. MBI maakt het altijd passend bij de signatuur van de woonwijk of het centrum. Het kleurenpallet van GeoRetron is zeer uitgebreid. Voor een overzicht van alle kleuren kun je onze kleurenwaaier raadplegen. De kleurcollectie van de serie is perfect op elkaar afgestemd.

“Door de natuurlijke kleurstelling past GeoRetron perfect in het straatbeeld van binnenstedelijke gebieden.”

GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert
GeoRetron Hapert

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

    Verzenden

    Contact